Win een ‘SnowWhite & the Huntsman’ Apple Clutch en DVD!

Op woensdag 24 oktober a.s. verschijnt de spectaculaire avonturenepos Snow White & The Huntsman op DVD en Blu-Ray.  Om dit te vieren mogen wij deze week een schitterend pakket weggegeven met daarin een bijzondere ‘SnowWhite & the Huntsman’ Apple Clutch Bag en de DVD!

In Snow White & The Huntsman vertolkt Kirsten Stewart (Twilight) de rol van de heldin wier schoonheid een doorn in het oog is van de ijdele en boosaardige koningin (Oscar®winnaar Charlize Theron). Omdat ze zich bedreigd voelt, geeft de duivelse vorstin een jager (Chris Hemsworth, Thor) de opdracht om Sneeuwwitje uit de weg te ruimen. In plaats daarvan onderricht hij de jonge vrouw echter in de kunst van het oorlogvoeren. Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) is de prins die overweldigd wordt door de schoonheid en innerlijke kracht van Sneeuwwitje. Deze verbluffende nieuwe versie van het legendarische sprookje ontsproot aan de verbeeldingskracht van producers Joe Roth (Alice in Wonderland) en Sam Mercer (The Sixth Sense) en de visie van de befaamde reclamefilmer Rupert Sanders.

WIN!
Deze week geven wij een letterlijk schitterende ‘SnowWhite & the Huntsman’ Apple Clutch Bag en de DVD weg. Om kans te maken like onze Facebook-pagina (als je dat nog niet deed) en stuur je adresgegevens naar [email protected] o.v.v. SnowWhite. Onder de inzendingen wordt het pakket verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 29 oktober 2012.

Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Win een stijlvol pakket van Ydence!
Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:Win een Gooische Vrouwen DVD-pakket!
Lees ook:Win een Marilyn Monroe pakket!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een ‘SnowWhite & the Huntsman’ Apple Clutch en DVD!

  1. Saskia

    OMG… die clutch, die film… Hebben, hebben, hebben & zien!

      /   Reply  / 
  2. Laura

    Jaaaaaa zo mooi! Ik doe mee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>