Win een ‘Style’ pakket!

Vorige week, op 7 november,  is het gloednieuwe seizoen van de realityshow Tia & Tamara in première gegaan op tv-zender Style. De serie volgt het leven van de identieke tweeling Tia en Tamara. Om dit te vieren mogen wij een aantal leuke ‘Style’ pakketten weggeven!

De baby is er, de bruiloft voorbij is – dus wat nu? Nu de zusjes geconfronteerd worden met de realiteit van het moederschap en huwelijk, leunen Tia en Tamera zwaar op elkaar om de moeilijke momenten met elkaar te delen. Met een heleboel humor delen de meiden hun zorgen en angsten. Na negen maanden misselijkheid, zwangerschapsgym en uiteindelijk de geboorte probeert Tia nu uit te vinden hoe ze daadwerkelijk een goede moeder voor haar zoon Cree zal zijn. Ze heeft zorgen in overvloed om de juiste balans te vinden tussen haar rol als succesvolle actrice en succesvolle moeder.

Tia probeert haar moederlijke instincten en haar hart te volgen bij het ​​opvoeden van Cree, maar soms rijst de vraag “Doe ik dit wel goed?”. Tamera is maanden bezig geweest met de voorbereiding van haar droomhuwelijk, maar zodra haar eenjarige jubileum nadert, vraagt ​​ze zich af of ze zich in haar nieuwe rol als een werkende vrouw kan vinden. Met huizen in Los Angeles en Napa Valley, waar de familie van haar man een eigen wijngaard heeft, bevindt Tamera zich tussen twee werelden en worstelt ze met de beslissing welke plaats zij als ‘thuis’ kan bestempelen.

Tia & Tamera toont de grappige, ontroerende, stressvolle en liefdevolle relatie van deze zussen, die samen proberen om hun stempel te drukken op hun huisgezin en de wereld. De serie is elke woensdagavond om 20:15 te zien op Style.

WIN!
Wij mogen deze week een aantal leuke Style goodiebags weggeven, hierin kan o.a. een kaars, mok, pen, tasje en tassenhanger zitten. Wil jij kans maken op een pakket? Like ons op Facebook (als je dit nog niet deed) en stuur een e-mail met je naam en adresgegevens naar [email protected]. Onder de inzendingen verloten wij deze leuke Style pakketten. Meedoen met deze actie kan t/m 30 november 2012.

Lees ook:Win: Een Spaarpot van Beverly Hills Chihuahua!
Lees ook:Win een leuk Gnomeo & Juliet pakket!
Lees ook:Win een ProSet pakket voor de ultieme partylook!
Lees ook:Babytijd voor Ed Hardy (+ WIN!)
Lees ook:Win een Van Gils Her Aura Gift Set

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>