WINACTIE: SAFE HAVEN

Het wordt weer zwijmelen in de bioscoop, want cutie Josh Duhamel is weer te bewonderen op het witte doek. Vanaf donderdag 18 april draait Safe Haven in de Nederlandse bioscopen. Een romantisch drama naar het boek van Nicholas Sparks, die ook verantwoordelijk was voor successen als The Notebook en Dear John. Op Glamour.blog.nl maak je deze week kans op het boek Safe Haven en de DVD Dear John.

De jonge, mooie en mysterieuze Katie (Julianne Hough) probeert een nieuw leven op te bouwen in een klein Amerikaans stadje met een hechte gemeenschap. Door haar verleden is het voor Katie een hele stap om mensen te vertrouwen. Maar als ze de aantrekkelijke Alex (Josh Duhamel) ontmoet, een weduwnaar met twee jonge kinderen, verandert alles. Voorzichtig laat ze de liefde toe en wordt ze verliefd op Alex. Maar dan komen er geheimen naar boven, die haar hele leven weer op z’n kop zetten. Katie moet vertrouwen op de kracht van de liefde en wordt genoodzaakt bepaalde keuzes te maken.

WIN!
Om kans te maken op het boek Safe Haven of de DVD Dear John, geef het goede antwoord op de volgende
vraag:

In welk jaar verscheen het boek Safe Haven?


Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Alex Reid verkleed zich als Jordan tijdens boekpresentatie
Lees ook:‘Katie Price gaat scheiden van Alex’
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)
Lees ook:Win de CD box 100x Liefde!

Geen reacties // Reageer