Win One Direction’s ‘This is Us’ en meer!

Ze zijn hot hot hot, de heren van One Direction. De hotste boyband van dit moment! Op 19 december komt One Direction: This is Us uit op Blu-Ray en DVD. Wij zeggen: een leuk cadeau voor onder de kerstboom! En wij zouden je daar wel eens een handje bij kunnen gaan helpen, want wij geven deze week niet alleen de DVD This is Us weg, maar ook de CD Midnight Memories, een 1D T-shirt én zonnebril!

De documentaire One Direction: This Is Us biedt een pakkende blik achter de schermen bij een van ‘s werelds populairste boybands van dit moment: One Direction. Van de makers van Super Size Me, Morgen Spurlock (Oscar® nominatie Beste Documentaire 2004) en muziek-, tv- en filmproducent, Simon Cowell (The X-Factor).

De Ultimate Fan Edition Blu-Ray™ bevat zowel de bioscoopversie als de extended versie van de film, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal, vier songs en meer. Ook de DVD bevat veel bonusmateriaal: fans kunnen genieten van de videoclip ‘Best Song Ever’, de nieuwste single van het album Midnight Memories dat wereldwijd op 25 november aanstaande verschijnt. Langere scènes, een intieme kijk in het privéleven van de vijf jongens waarin ze voor even terugkeren naar hun families in hun geboortestad én een bijzondere ontmoeting tussen fans en de bandleden tijdens de repetities voor een belangrijk optreden, maken deze uitgaven tot een must-have voor elke fan.

One Direction: This is Us biedt een boeiende en openhartige blik achter de schermen van dit wereldberoemde muziekfenomeen. In combinatie met fascinerende live-beelden van concerten, vertelt de film het ongelofelijke verhaal van Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis en hun carrière. Vanaf het prille begin in hun geboorteplaats, het meedoen aan X-Factor, het veroveren van de wereld, tot aan het optreden in de befaamde O2 Arena in Londen. Hoor het van de jongens zelf en zie hoe het is om One Direction te zijn. Zie de trailer hieronder!

Wil jij kans maken op dit te gekke One Direction pakket? Laat ons dan voor 22 december weten waarom jij vindt dat juist jij dit pakket moet winnen. Dat kan door een reactie hieronder achter te laten of ons te mailen via [email protected]

Kijk voor meer info ook op deze Facebook pagina. Copyright: © 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved

Lees ook het  laatste One Direction nieuws

PS We hebben ook nog een dikke vette tip voor je! 19 December is de dag dat One Direction: This is Us uitkomt. Speciaal voor de Directioners die nu al een bestelling willen plaatsten en niet langer kunnen wachten organiseert Sony Pictures Home Entertainment in samenwerking met Fame op woensdag 18 december 2013 een speciale voorstelling met beelden uit de extended versie in de Magna Plaza (maar liefst 20 minuten nieuw beeldmateriaal!) in Amsterdam. Kom op tijd, want de eerste 1000 fans ontvangen een poster van 1D! Wil jij een van deze heren op ware grootte in huis hebben? Fingers crossed, want nog eens 50 supergelukkigen krijgen een levensgrote standee van Harry, Liam, Zayn, Louis of Niall mee naar huis! Bestel vanaf 11 december de DVD/Blu-Ray (3D) van One Direction: This is Us bij de Fameshop en wees er zo van verzekerd dat jij op de dag van release de film op de deurmat hebt liggen en een ticket hebt voor de One Direction: This is Us releaseparty!

 

Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer
Lees ook:Michael Jackson-film ‘This is it’ nog niet uitverkocht
Lees ook:Filmpje: Als je haar (en je borsten) maar goed zitten
Lees ook:One Direction en Bieber door het stof
Lees ook:One Direction haalt uit naar Taylor Swift (video!)

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Win One Direction’s ‘This is Us’ en meer!

 1. Richard Lentelink

  Zou dit pakket erg graag winnen voor mn dochter. HELEMAAL gek van 1D

    /   Reply  / 
 2. Melissa van den Broek

  Ik zou dit pakket echt super graag willen! Ik ben namelijk super fan, maar van mijn ouders mag ik de dvd niet bestellen :( Ja klinkt zo standaard, maar het is echt zo en ik wil echt super graag de dvd

    /   Reply  / 
 3. Chayanee Karnwa

  Ik wil dat pakket echt heel graag hebben!!! Ik ben een super fan van One Direction! Ik ben al heel lang One Direction. Ik hou echt heel veel van ze! Ik wil dat pakket hebben omdat ik meer willen weten over hoe het is om One Direction te zijn,Hoe hun echte leven zijn en wat ze allemaal doet en hoe ze om elkaar geeft en familie en al hun fans. Dit is de enige kans van mij om die pakket te krijgen want ik mag niet ouders die DVD kopen. Ik hoop echt dat ik die pakket krijgt.

    /   Reply  / 
 4. Anne Uiterdijk

  Ik zou dit pakket ontzettend graag willen omdat ik echt te gek ben op One Direction net als de andere Directioners! Ik vind ze geweldig en hou heel veel van ze!
  En ik kan helaas niet naar hun concert volgend jaar..
  Ik vind hun liedjes te gek en hun nieuwe album Midnight Memories al helemaal top!
  Ze zijn mijn inspiratie, ik hou van ze!
  En ze staan altijd voor de fans klaar!
  xxx Anne

    /   Reply  / 
 5. Femke Spruijt

  aaaaaaaaaaaaah had ik dit nou maar eerder geweten dan had ik een tekst gezreven aar nu doe ik het spontaan ik ben een suuuuuppppeeeeerrr fan ik luister het de hele dag en mijn kamer hangt er vol mee en kon geen one Direction spullen kopen want ik had een klein breukje in mijn voet dus ik mocht niet lopen en kon niet naar de winkels en op de computer kon ik ook niet want ik lag in het zieken huis maar ben nu precies een paar minuten thuis en zag dit meteen ik ga wel naar het oncert maar mag geen kleren kopen dus zou heel graag dit t-shirt hebben en heb een radio gekregen en dus mo er een cd in dus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.
  ik wil het egt hhheeeeeellllllll graag EGT HEEL GRAAG!

  xoxo Femke

    /   Reply  / 
 6. Fluer Nanninga

  mijn dochter is helemaal gek op ze ik hoor de hel dag dat gedruin en daar ben ik blij mee en dus wil ik dit heel graag onder de boom leggen en aan haar geven en haar zien gillen en springen en helemaal door het lint gaan
  dus jullie zouden mij een heel groot plezier doen en ook jan spreek je uit als tjeen

  groet Kuadia

    /   Reply  / 
 7. Tina Li

  Ik wil het heel graag winnen, omdat ik die film echt ontzettend gaaf vind! Je komt namelijk echt zo veel over One Direction te weten. Je leert dat ze ook normale jongens zijn die gek kunnen doen.

    /   Reply  / 
 8. Felicia

  Ik ben een super grote Directioner! Ik weet alles over one direction en ik ken alle liedjes, quotes, uit mijn hoofd. Ik speel zelfs liedjes op de piano en mijn hele kamer hangt onder de posters en foto’s van ze. Ook ga ik volgend jaar naar het concert, dat is een droom van elke directioner. Ik ben erg trots op ‘de jongens’ en zou het geweldig vinden om te winnen!!
  Voor mij is er maar één richting en dat is ONE DIRECTION.

  ‘One band, One dream, One Direction’

    /   Reply  / 
 9. Amber

  Ik ben een super grote fan van One Direction. De andere Directioners ook. En zij verdienen het net zo veel als mij.Maar ik moest kiezen. Of naar het concert of naar Havo. Ik knok er voor om naar de havo te gaan. Maar ik mag niet. En veel geld heb ik niet. Mij lijkt dat pakket echt Fantastisch om te winnen. Ik ben zo iemand die namelijk nooit iets wint.

    /   Reply  / 
 10. roos

  wanneer en hoe krijg je de uitslag

    /   Reply  / 
 11. roos

  wanner en hoe krijg je de uitlag

    /   Reply  / 
 12. ik

  Zijn de winnaars al bekend?

    /   Reply  / 
 13. Redactie Auteur

  De winnaars krijgen maandag automatisch bericht!

    /   Reply  / 
 14. Hopennn

  Ik ga m’n mail het de hele dag refreshen!!!!

    /   Reply  / 
 15. Hopennn

  Hebben jullie al contact opgenomen met de winnaars???

    /   Reply  / 
 16. roos

  ennnn wie heeft gewonnen

    /   Reply  / 
 17. Elza

  Oh ik hoorde dat de winnaars al bekend zijn… Jammer:(

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>