Win kaarten voor 80′s & 90′s met Tim & Faab!

Vroeger was alles anders… beter, leuker, gezelliger! Tim & Faab laten op 18 april a.s. oude tijden herleven op de 80′s & 90’s Party – Special Edition in Sir Winston Club. Dit opvallende DJ duo is in de tijd blijven steken en draaien nog steeds muziek van originele vinyl singles en lp’s. Ook doet hun discomeubel met ingebouwde verlichting nog steeds trouwe dienst. Dit alles tegen een fullcolour decor met een spetterende authentieke lichtshow.

Een avondje 80’s & 90’s met Tim & Faab is een groot feest van begin tot eind. Alle grote hits van toen zullen de revue passeren, die voor menig ‘Oh ja!’ en meezing moment zullen zorgen. Het duo, dat zijn eigen feestje bouwt achter de draaitafels, is een genot om naar te kijken en zorgt voor menig hilarisch moment, waardoor een uiterst gezellige relaxte en gezellige sfeer ontstaat. Wij waarschuwen alvast voor buikpijn van het lachen!

Wedden dat jij niet stil kunt staan op de hits van toen? Het wordt ook deze keer weer een groot feest. Bestel snel je kaarten voor deze Special Edition van de 80’s & 90’s party in Sir Winston Club via de Facebook pagina en nodig ook jouw vrienden uit, want dit willen zij niet missen! De kaarten bedragen slechts € 7,50 per kaart in de voorverkoop. Je vindt Sir Winston Club in Rijswijk. Kijk voor meer info op www.sirwinstonclub.nl


WIN!
Wij van Glamourblog.nl mogen een aantal gastenlijstplekken voor deze gezellige party weggeven. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de Facebookpagina van Glamourblog te liken en ons een mail te sturen via [email protected] o.v.v. Tim & Faab. Als jij op de gastenlijst geplaatst wordt, dan hoor je dit uiterlijk donderdagochtend van ons. Meedoen kan t/m woensdag 16 april a.s.

Lees ook:Win VIP-kaarten voor Sandro’s Kitchen op 31 mei!
Lees ook:Win kaarten voor Veronica’s 80′s & 90′s Hits Party!
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Scarlett Johansson in Nederland?
Lees ook:Adam en Micky vragen entree voor huwelijksfeest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>