Win Valtifest kaartjes!

Knipsel

Aftellen geblazen, want op 5 september vindt het leukste verkleedfeestje van Nederland plaats: Valtifest. Dit jaar is het thema ‘Wie Je Ook Tent’. Heb jij al kaarten? Glamour.blog.nl mag er twee weggeven onder de inzenders met het beste idee voor een geweldig outfitje. Be creative en mail ons voor 31 augustus wat je aan gaat trekken en hoe je wilt gaan shinen @ Valtifest naar: [email protected]

Omdat het thema ieder jaar weer anders is, maar toch altijd gaat om verbroedering, is er dit jaar een re-make gemaakt van We Are The World … met Willie Wartaal in de rol van Michael Jackson en waarin ook Sef, Doppelgang, Elias Mazian, Tim den Besten, Boer Zoekt Vrouw boerin Bertie  als Tina Turner en Miss Bunty te zien zijn.

Check de clip hier

Valtifest mikt voor de 2015 editie op het meest diverse festivalpubliek in de geschiedenis van het universum. Dit jaar vraagt Valtifest de bezoekers het terrein te betreden in een outfit die alle culturen in de mix gooit. Een culture-clash. Folklore Madness. Een meltingpot waarbij Balinese danseressen op cowboylaarzen lopen, Indiase goeroes een Schotse kilt dragen en vele andere culturen zich in de grootse folkloristische smeltkroes ooit onderdompelen om gezamenlijk één bruisend, cultuuroverstijgend geheel te worden.

En wat trekken we aan?

DRESSCODE VALTIFEST 2015

FOLKLORE MADNESS!

DE VERSCHRIKKELIJKE SNEEUWARABIER - ZEEUWS PENISKOKERMEISJE - TAFELBERGRUGZAKTOERIST - DIDGERIDOORZAKKER - AMAZONIAANSE SKISCHANSSPRINGER - MEDICIJNMANNEKEN PIS – NOORDPOOLPAPEGAAIENMELKER - COTE D’A KUNG-FUMEESTER - TENT IN JE BROEK - NIJLINDIAAN - RITA VERDONKDONKDONKDONK - HUGO BOSJESMAN TE WALLSTREET - KAAPKOZAK - SIBERISCHE HIJGER - KRAKATAUAANSE PRINS KARNAVAL - POOLPAPUA - KONGOLESE KRUISBESTUIVER - BLAUWHELM - VIETNAMESE FREAKADELLENDRAAIER - ABOURGONDIRIGINAL - TSAAR KOFFI-BANAAN - GEERT WIRELDREIZIGER - FLIPJE VAN BOLIVIË - MOSCOWBOY - VANUATUVIKING - BORDERLINEBABUSHKA - RAVENDE RUGBYRABBIJN - BOUTROSBOUTROS BAMI - MAORIMOHAWKIAAN - BALALAIKAMELENFLUISTERAAR - BURUNDIBURKABABE - ANTARCTISCHE GEITENNEUKER - BUSHLAP - BALKANBERBER - POLYNESISCH POLKADOTJE - HET JAMAICAANSE BOBSLEETEAM - GOAGAUCHO - ATTHAITURK - JUNGLEGEISHA - VERDWAALDE GLOBETROTTER - MARSMANDARIJNMANNETJE - MEKONGMARIACHI - DIEPZEENOMADESTAMLID - TITICACATOREADOR - MAROKKOMAHOOD - FRIESCHFINSE FAKIR - PEKINESE PYGMEEËNKONING - KUIFJE IN TRANSSYLVANIË - SHOTELBEKMAORI - TRIBAL PIZZABAKKER - FARAOKAASMEISJE - JAVAANSESCHOTELMESSAI  - PAPUABINDIBRUIDJE - REGGAEKOREAANTJE - SHIVAANSEPRINSCARNAVAL - GEISHAINDIAAN - MAORIMEXICAAN - PADAUNGABEDOEINE - WICKYDEVIKINGSJEIKJE - AMAZONEZITFLAMENCODANSERES

KORTOM: GOOI ALLES IN DE MIX EN VIER HET VEELKLEURIGE LEVEN!

Kortom: Valtifest: Wie Je Ook Tent!

Zaterdag 5 september 2015

NDSM-werf, Amsterdam Noord

12:00 – 23:00 uur

Tickets: 45 euro

Check www.valtifest.nl en volg www.facebook.com/valtifest voor tickets, dresscode en het laatste nieuws over de line-up.

logo

 

 

Lees ook:Boerin Bertie Tina Turnert erop los!
Lees ook:Video: De Toppers vliegen de Arena binnen
Lees ook:Glamourblog wint Award!
Lees ook:Geert Wilders wordt DJ op Q-Music
Lees ook:Win het boek ‘Dossier Wilders’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>