Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?


Volgens Evert Santegoeds van weekblad Privé zou de ware reden achter de scheiding tussen Connie en Hans Breukhoven wel eens heftiger kunnen zijn dan iedereen doet vermoeden. Hans zou er een gezin in Duitsland op na houden! Volgens de roddelkoning heeft Hans daar zowel een vrouw als kinderen lopen. Dat Hans een ander zou hebben werd al eerder duidelijk in het interview dat Connie gaf aan RTL Boulevard.

Hans zou volgens diverse media ook alweer een nieuwe (tweede?) vriendin hebben, ene Annemarie Vlieks die bij Thermen Holiday in Schiedam zou werken. Een soortgelijk geval is al eerder voorgevallen bij makelaar en presentator Harry Mens, die er ook al jaren een vrouw en kinderen op nahield. Echter zocht hij het in dezelfde regio en niet eens in een ander land. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:‘Hans Breukhoven ging vreemd’
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares
Lees ook:Connie en Hans Breukheuven gescheiden!
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder
Lees ook:Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?

 1. Judith

  Hans wil ook wel echte erfgenamen hebben voor zijn imperium!!!Connie kon hem dat niet geven!!

    /  
 2. maria

  Ja dat was te weten hé,welke gek gaat nu zo moeilijk over een scheiding doen als CB.Dat mens wil nu weer in de publieke belangstelling staan en is overal te vinden vanaf ze het bekend heeft gemaakt.Wat me erg opgevallen is ,dat ze zo raar lacht ,ze houd de mond zo strak open als een leguaan,of komt het door al die inspuitingen in haar gezicht en lippen?Ik begrijp die Hans B wel:)

    /  
 3. Judith

  @Naz: Iemand die zijn bedrijf met zijn handen heeft opgebouwd wil graag dat zijn kinderen zijn levenswekk overneemt.
  En dan graag eigen zonen en geen namaakzonen, tenslotte wil je toch graag jezelf zien in jouw eigen kinderen..
  Blij dat Breukhoven alsnog nazaten kan produceren bij een vruchtbare vrouw…Connie kan met haar plastische ingrepen in haar gezicht een bijzonder uiterlijk hebben verkregen, maar dor blijft zij…

    /  

Comments are closed.