Rubriek: Crime

Video: Dave Roelvink oraal bevredigd in jacuzzi

Ai. De afgelopen weekend vrijgelaten Dave Roelvink zal not amused zijn. Eerder dreigden zijn vrienden al de video, waarop Dave gepijpt wordt door de 21-jarige dochter van de eigenaar van de villa waaruit spullen ontvreemd werden, openbaar te maken. Deze video is inmiddels op diverse plaatsen op Internet, zoals op Dumpert (zie video hieronder), uitgelekt. Op de video wordt de zoon van Dries Roelvink duidelijk oraal bevredigd in de jacuzzi door het meisje. Lees verder

Dave Roelvink zit vast

Dave Roelvink, die gisteren werd opgepakt in verband met een omvangrijke roof uit een villa, blijft ook vannacht vastzitten op het politiebureau. Morgen wordt bekeken of hij naar huis mag. De zoon van Dries Roelvink, die bekend werd als model en door programma’s als Sterren Springen en Welkom bij de Kamara’s,  is verdachte in de zaak. Vandaag werden nog twee verdachten aangehouden in verband met dezelfde zaak.  Het betreft om een man van 22 jaar uit Amsterdam en een man van 23 jaar uit Diemen. In totaal zijn nu zes mannen in hechtenis genomen.

Lees verder

Auto Bram Moszkowicz geramd door crimineel

De peperdure Aston Martin van ex-advocaat Bram Moszkowics is vanmiddag geramd door een voortvluchtige crimineel. Bram ontsnapte aan de dood toen het voertuig van de crimineel met hoge snelheid tegen zijn auto knalde in de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam, Moszkowicz zat samen mer zijn dochter in de auto.

Lees verder

OM wil Badr Hari voor 4 jaar achter de tralies

Het Openbaar Ministerie heeft woensdagmiddag vier jaar gevangenisstraf geëist tegen K1 vechter Badr Hari, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. Volgens het OM heeft de 29-jarige Hari zich schuldig gemaakt aan een reeks geweldsmisdrijven met name in het uitgaanscircuit, waaronder de zware mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdam ArenA in 2012.

Lees verder

Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden

Angela van Hulten, beter bekend als de ex-vrouw van voetballer Patrick Kluivert, is ook aangehouden in dezelfde zaak waarvoor Willem Holleeder en Dick Vrij in hechtenis zijn genomen. Van Hulten zou een van de tien verdachten zijn in een grootschalig onderzoek naar een Nederlandse misdaadorganisatie. Dit meldt RTL Boulevard.

Lees verder

Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes

In Cannes is vannacht voor ongeveer 775.000 euro aan juwelen ontvreemd uit een kluis van een hotelkamer van een medewerker van sieradenhuis Chopard. De sieraden waren bedoeld voor sterren die over de rode loper gaan tijdens het filmfestival.  Chopard is namelijk een van de hoofdsponsors van het evenement.

Lees verder

Bram Moszkowicz geschrapt als advocaat

Bram Moszkowicz mag zijn vak als advocaat niet meer uitoefenen, hij is definitief geschrapt van het tableau, het register van advocaten.  Dit bepaalde het Hof van Discipline vanmiddag.

Lees verder

Esther Roord ten onrechte beschuldigd van diefstal

Esther Roord ontkent diefstal te hebben gepleegd in een supermarkt in Amsterdam Zuidoost. De Telegraaf berichtte hier vandaag over in de krant. Volgens de krant zou de actrice een fles wijn, pakje kauwgum en kipspiesjes hebben meegenomen uit de Boni supermarkt zonder te betalen.

Lees verder

Estelle blij, Badr voorlopig vrij!

Estelle Cruijff kan opgelucht adem halen. Zojuist is bekend geworden dat haar vriend Badr Hari voorlopig op vrije voeten mag blijven. De raadkamer van de rechtbank heeft het voorarrest van Badr opgeheven.

Lees verder

Badr Hari blijft met kerst in de gevangenis

Badr Hari kan de feestdagen niet thuis doorbrengen. De rechtbank heeft het verzoek van zijn advocaat om vervroegde vrijlating vandaag afgewezen. Advocate Bénédicte Ficq vindt dat haar cliënt al genoeg is gestraft. Hari zou volgens Ficq 23 kilo zijn afgevallen en gedeprimeerd zijn. Zij hoopte dat hij de feestdagen samen met zijn geliefde Estelle Cruijff kon vieren.

Lees verder

Roland Kahn overvallen en mishandeld in eigen huis

Miljonair en zakenman Roland Kahn, de ex van Sylvana Simons, is donderdag zwaar mishandeld tijdens een roofoverval op zijn huis. Hij werd donderdag samen met zijn nieuwe vriendin overmeesterd in zijn huis. Kahn weigerde dit en wachtte dertig seconden tot het alarm af zou gaan. In de tussentijd werd hij mishandeld door de overvallers.

Lees verder