Rubriek: Politics

Politici kunnen ook glamour hebben!

Video: Michelle Obama gespot met… Bono!

Michelle Obama werd dinsdag in Dublin gespot samen met niemand minder dan U2-zanger Bono! Michelle en Bono hebben samen geluncht in een restaurant in Dublin. De vrouw van Bono was hier echter ook bij aanwezig. De presidentsvrouw is in Noord-Ierland omdat haar echtgenoot daar de G8-top bijwoont. Waarom ze een ‘date’ had met Bono is onduidelijk. Zie de video voor de beelden.
Lees verder

Vier jaar cel voor Berlusconi

De voormalig Italiaanse premier Silvio Berlusconi is veroordeeld tot vier jaar gevangenis voor belastingfraude inzake zijn televisiezenders. Deze uitspraak deed de Italiaanse rechtbank vanmiddag tegen de voormalig Italiaanse leider en tien anderen in een al reeds zes jaar durend belastingfraude proces.

Lees verder

Bekend Nederland reageert op de verkiezingsuitslag

De verkiezingsuitslag is bekend. De VVD is met 41 zetels de grootste partij, gevolgd door PVDA met 39 zetels. Een monsterzege voor Mark Rutte en zijn partij. De PVV van Geert Wilders bleek de grootste verliezer. Zij verloren 9 zetels. Nederland ontwaakt en de formatie kan gaan beginnen. Ook Bekend Nederland heeft een mening over de uitslag. Lees enkele reacties van de BN’ers via Twitter hieronder.

Lees verder

Wat stemmen de BN’ers?

Vandaag gaat Nederland (hopelijk) massaal naar de stembureaus om een stem uit te brengen voor hun favoriete partij tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Ook Bekend Nederland stemt vandaag en een enkeling is heel open over wat hij of zij stemt…

Lees verder

Pim Fortuyn belt Giel Beelen

Giel Beelen werd vanmorgen tot zijn grote verbazing gebeld uit het hiernamaals. De Giel Mobiel bleek namelijk in het bezit van niemand minder dan Pim Fortuyn! De stem klonk verbazingwekkend goed en ook gaf hij op Fortuyniaanse wijze een veeg uit de pan naar de linkse politiek. Wie oh wie is toch deze impersonator? Bekijk en luister naar het filmpje hieronder en laat ons weten wie jij denkt dat het is.
Lees verder

Geert Wilders wordt DJ op Q-Music

Het lijkt een onmogelijke combinatie: Geert wilders als DJ. Toch gaat het gebeuren. Maar niet hij alleen, ook politici als Tofik Dibi, Fred Teeven en Alexander Pechtold nemen plaats achter de microfoon. Vanaf maandag wordt het dj-team van Q-music namelijk twee weken lang versterkt met kopstukken uit de politiek.

Lees verder

Video: Obama houdt grappige speech

President Barack Obama hield een ontzettend grappige speech tijdens de White House Correspondents’ Association dinner, waar ook onder meer George Clooney aanwezig was. Hij maakte grapjes over Donald Trump, Mitt Romney, Hillary Clinton, maar ook vooral over zichzelf en tot slot over zijn beveiligers. Zie de video hieronder. Lees verder

‘Kan iemand Jort Kelder afschieten?’

Ai ai ai, het komt niet vaak voor dat wij op Glamourblog.nl over politieke onderwerpen bloggen, maar deze keer kunnen we dit toch niet zomaar voorbij laten gaan, aangezien dit nieuws ons ‘glamourwereldje’ betreft. Na het succes van het nieuwe televisieprogramma ‘Het Snelle Geld’ van Jort Kelder, dat gisteren voor het eerst op de buis was, mag de SP zich wel even flink op het hoofd krabben. SP Raadslid Pascal Smit was waarschijnlijk minder in zijn nopjes met het programma en uitte dit op een uiterst merkwaardige manier.

Lees verder

Henk Bleker heeft relatie met 26-jarige journaliste

Henk Bleker heeft een jonge blom aan de haak geslagen. De staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft een relatie met een 26-jarige journaliste van het NRC Handelsblad. Weekblad Story ontdekte de relatie en de relatie is door NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch bevestigd aan het AD.

Lees verder