‘Christina Curry en Rafaella in bikini op de catwalk’

Christina Curry en Idols/Voice of Holland kandidate Rafaella Paton zullen vanavond aanwezig zijn op La Nuit De La Mode in Club Vie in Rotterdam. Naar verluidt zullen beiden de catwalk betreden tijdens de modeshow van lingeriemerk Sapph. Op deze avond zal de nieuwe beachwear collectie van het merk getoond worden.

Een jaar geleden was er al sprake van dat Christina model zou worden voor Sapph Lingerie. Het gerucht gaat nu dat Christina samen met haar moeder Patricia Paay op de billboards zal verschijnen.

Christina zou binnenkort ook te zien zijn in de reallife serie Modemeisjes met een Missie met onder andere onze oud-columniste Josh Veldhuizen. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry zou zich niet thuis hebben gevoeld tussen de andere modemeisjes. “De andere meisjes zijn op een ander punt in hun leven. Ze zijn ook ouder dan ik. Maar ik gun ze het allerbeste. Ik denk ook dat ik er niet echt bij paste.”

Lees ook:Christina Curry schittert op de catwalk in bikini (foto’s!)
Lees ook:Christina Curry nieuw model Sapph?
Lees ook:Modemeisjes met een Missie
Lees ook:Christina Curry met Josh Veldhuizen in Reallifesoap
Lees ook:Dewi Pechler in lingerie voor Sapph!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Christina Curry en Rafaella in bikini op de catwalk’

  1. Pingback: Modemeisjes met een Missie | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>