Josje is nieuwe lid K3


Wij hebben het dit weekend helaas moeten missen, maar vele mensen keken afgelopen zaterdag naar de finale van de spannende zoektocht naar de nieuwe zangeres van de populaire meidengroep K3. Maar liefst 2,4 miljoen mensen keken naar de uitzending en zagen dat de Nederlandse Josje als grote winnares uit de strijd kwam. Zij zal al vanaf komende zaterdag samen met Karen en Kristel tijdens een grote theatertour door heel België en Nederland trekken. Verrassend, want wij hadden toch echt gedacht dat de twee dames voor de Vlaamse Noa zouden gaan. K3 is nu dus voor een derde Nederlands geworden.


Na weken vol spannende momenten werd gisteravond eindelijk bekend wie van de drie finalisten naast Karen en Kristel een plekje krijgt in de succesformule K3. De vrolijke Amsterdamse Josje liet de Brabantse Madelon en de ambitieuze Vlaamse Noa achter zich in een bloedstollende finale. De kijkers en de jury stemden Madelon als eerste weg, Karen en Kristel kozen na lang wikken en wegen voor Josje. Zij maakt het gouden trio weer compleet.

Het nieuws dat Kathleen Aerts na tien jaar K3 zou verlaten, sloeg op 23 maart j.l. in als een bom. Dit betekende echter niet het einde voor deze in Nederland en België zeer geliefde formatie. Karen en Kristel zochten in het tv-programma K2 zoekt K3 een nieuwe collega die zij vonden in de blonde Josje, die favoriet was bij zowel de kijkers als de vakjury.

Foto: SBS6

Lees ook:K3 met Josje nu al een succes
Lees ook:Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6
Lees ook:Patty Brard en Marc Forno in jury K2 zoekt K3
Lees ook:Platina voor K3 met Josje!
Lees ook:Nieuwe K3-zangeres in oktober al op tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>