Lieke van Lexmond stijlvolste glamourvrouw


Lieke van Lexmond, Kim Feenstra en Irene Moors zijn vanavond in de prijzen gevallen tijdens de Beau Monde Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam. Lieke van Lexmond won de Beau Monde Style Award, voor de stijlvolste glamourvrouw van het jaar.

Zij liet hiermee Daphne Deckers en Nicolette van Dam ver achter zich. Irene won de Beau Monde Cover Girl Award. Model Kim Feenstra kreeg de Beau Monde Make Over Award. Voor een fotoshoot van het glamourtijdschrift kroop Feenstra in de huid van topmodel Hilary Rhoda. De lezeressen verkozen deze make-over boven die van Heleen van Royen (Teri Hatcher) en Inge Ipenburg (Vivienne Westwood).

Er werden in totaal tienduizend stemmen uitgebracht. Bekend Nederland had voor deze uitreiking, die vooral beroemd is vanwege de glamouroutfits en hapjes en drankjes, alles wat glittert uit de kast getrokken. Het thema voor de avond was namelijk ‘Diamond Princess’. Lieke van Lexmond verscheen dan ook als een echt prinsesje met een kroontje.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:Ondertussen op Twitter…
Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Video: Armani viert een feestje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lieke van Lexmond stijlvolste glamourvrouw

  1. An de Wit-Akkermann

    Leuk voor Lieke! Ieder nadeel heeft duidelijk zijn voordeel.
    Sinds de breuk met Jeroen is ze alleen maar gegroeid. Ze profileert en ontwikkelt zich heel goed. Ze straalt zelfvertrouwen uit en daardoor trekt zij het succes aan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>