Robbie Williams maakt pijnlijke opmerking naar Sylvie (video!)

Au! Terwijl heel Europa de afgelopen maanden niet om de scheiding van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart heen kon, is dit Robbie Williams waarschijnlijk compleet ontgaan. Tijdens zijn optreden bij de Bambi Awards herkende hij Sylvie in het publiek en riep: “Mrs van der Vaart, right?! Please tell your husband I love him”, een moeilijk kijkende Sylvie achter latend… Robbie woont in LA, dus wellicht is het nieuws hem compleet ontgaan. Zie de video hieronder (luister rond 2.25)

Lees ook:Sylvie van der Vaart doet het goed met een bal (zie video!)
Lees ook:Video: Sylvie in sexy eigen lingerie lijn
Lees ook:Video: Sylvie van der Vaart sexy in BH-commercial
Lees ook:Beelden huwelijk Robbie Williams in video ‘Soul Transmission’ (zie video)
Lees ook:Lieke van Lexmond is het best gekleed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>