Dewi’s Diary: Niet single, maar wel fabulous

Het was me het weekje wel… Vorige week lekker geborreld op het 100%NL strandfeest, mijn aankomende single ‘Sour’ akoestisch opgenomen voor de B kant. Hier hebben we een homemade videoclipje van gemaakt.

Op maandag begon deze week al goed; ik was genomineerd als Single and Fabulous BN’er. Erg leuk! Dat single, hmm, dat is inmiddels niet meer zo, maar dat je ook als fabulous wordt aangemerkt, dat vind ik wel bijzonder leuk. De andere genomineerde die ik het meest bewonder is Carice van Houten, dat is zo’n mooie en krachtige vrouw, die haar BN’er-schap ook inzet om iets te betekenen voor anderen. Dat vind ik zo mooi en inspirerend!

Natuurlijk was het allemaal even decadent; na het soundchecken en de visagie die perfect was geregeld door de organisatie, werden we vanaf het gebouw vervoerd met een auto naar een luxe motorsloep, die ons vervolgens weer afzette bij hetzelfde gebouw, maar dan aan de rode loper (hoezo showbizz, haha)… De interviews op de rode loper duurde ongeveer een half uurtje, waar me het hemd van het lijf werd gevraagd over mijn vriendje en gelukkig ook veel over ‘Sour’, mijn nieuwe single. Fijn! ’s Avonds kwam ik even in de flits langs bij Shownieuws. Mijn vriend zei; “Haha, je noemde me ‘je liefde!’..”

Ik heb daar voor het eerst ‘Sour’ live verkondigd. Natuurlijk stond ik wel even te shaken op het podium, zeker zo’n eerste keer live blijft toch altijd weer ontzettend spannend. Er werd supergoed op gereageerd en lekker meegedanst, dat was de reactie waar ik op hoopte. Na gezellig van de amuzes te hebben gesmikkeld met o.a. Jody Bernal, John Williams, Laurette Gerards, Melissa Sneekes en Mike de Boer verlieten we het feest met een enorm goedgevulde goodiebag. Er zat zelfs een supergoede electrische tandenborstel en een stijltang in! (Thanks, Philips.. :) ).

Op woensdagochtend werd ik geïnterviewd door Shownieuws, over Londen, ‘Sour’ en de plannen die we hebben. Ook weer ontzettend spannend… TV is zo’n krachtig medium, dat je kan maken of breken. Het interview verliep fijn, snel ook, maar toch zit je dan weer met knikkende knieën voor de buis, wat voor commentaar ze erop zullen geven. Aanvankelijk werd het wat sceptisch aangekondigd, maar na het item waren ze helemaal om! Echt te gek! Een betere kickoff van onze mediacampagne had ik me niet kunnen wensen. Hier en hier kan je het item terug zien.

Aankomende week staat bol van de media; fotoshoots voor bladen, interviews. Er staat zo ontzettend veel in de agenda dat het me weleens duizelt, maar gelukkig heb ik een fijn team van mensen om me heen die van alles voor me regelen en voorbereiden en kiezen wat wel en wat niet aan te pakken… We hebben maanden naar deze release toegewerkt. En als dan alles meezit wat je van tevoren niet kan beïnvloeden, dan geeft dat één allesoverheersend gevoel: YES!!!!! Wordt vervolgt…

Groetjes!
Dewi

Met producer Pete Boxsta Martin in de studio in Londen:

Lees deel 1 van Dewi’s Diary hier.

Lees ook:Dewi’s Diary: JIPPIE, DE TIPPARADE!!!
Lees ook:Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas
Lees ook:Dewi goes Las Vegas; video clip ‘Sour’
Lees ook:Dewi’s Diary: London Baby!
Lees ook:Dewi’s Diary: Na hard werken volgen beloningen!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Dewi’s Diary: Niet single, maar wel fabulous

  1. Pingback: Dewi’s Diary: Niet single, maar wel fabulous – Blog.nl (Blog) | TVkopen

  2. mariska

    leuke blog weer dewi! ja,dat stuk van shownieuws was gelukkig lang en positief! na de single sour,ga je dan aan het album werken?

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    Ja, het album is in de maak.. Maar eerst maar eens knallen met Sour!

      /   Reply  / 
  4. mariska

    super! is er ook bekend wanneer de videoclip in premiere gaat?

      /   Reply  / 
  5. Sandra

    We zijn druk aan het puzzelen met Dewi’s agenda en vluchtschema’s. Als alles lukt zitten we begin okt in las Vegas om de clip op te nemen. De akoestische versie heeft wel al een clip, check http://www.dewimusic.com/clip.

      /   Reply  / 
  6. mariska

    bedankt sandra! ja dat is ook zo las vegas daar heeft dewi het idd over gehad. spannend hoor!

      /   Reply  / 
  7. FITOU

    leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>