Gordon niet meer welkom op Dutch Valley

Gordon is met zijn LA The Voices niet meer welkom op het Nederlandse festival Dutch Valley. Dit naar aanleiding van een Facebook bericht van de zanger. Dit maakt de organisator van Dutch Valley vandaag bekend.

Dutch Valley BV maakt bekend dat LA The Voices uit de programmering van het festival zal worden geschrapt. Aanleiding hiervoor is een bericht dat Gordon maandag op zijn Facebook pagina plaatste, waarin hij meldt dat er te weinig promotie voor LA The Voices en het festival zou zijn gemaakt en helemaal klaar is met Dutch Valley. Volgens Gordon zouden niet meer dan 1500 kaarten zijn verkocht.

De woordvoerder van Dutch Valley: “Op dit moment zijn er 30.000 kaarten verkocht. Volgende week zaterdag denken wij met het maximale aantal van 35.000 enthousiaste liefhebbers van het Nederlandse product het bord uitverkocht bij de ingang op te kunnen hangen, waar heeft hij het over!”.

De beslissing van de organisatoren Gordon te weren van het festival treft ook de overige leden van LA the Voices. De woordvoerder van Dutch Valley hierover: “Het is sneu voor die andere jongens, en de beslissing Gordon te weren van het event zal dan ook geen gevolgen hebben voor hun gage. Die zullen we uitbetalen. We vinden het zuur voor de fans maar de actie van Gordon getuigt van veel te weinig respect voor onze bezoekers. Daarom is hij niet langer welkom is op het festivalterrein. Wij zijn klaar met Gordon”.

Gordon, die toch al niet zo’n beste bui had omdat zijn gym ondergelopen was door de vele regen, reageert furieus op zijn Facebook pagina met: “Dit geloof je niet… omdat ik hier op mijn prive FB mijn verontwaardiging had geuit op de organisatie van dutch valley omdat zij nergens LA the voices gebruikten in hun uitingen en daardoor weinig kaarten verkochten. Hebben zij mij net een persbericht gestuurd dat ik (en dus ook mijn groep) niet langer welkom is op het festival!!! Nou ja!! Dit is dus de Volendamse Mafia die hier smerig spel speelt!! Ongelofelijk!”

Voor meer Nederlands popnieuws, kijk bij onze collega van NLpop.blog.nl

Lees ook:Gordon verlaat LA The Voices
Lees ook:Geen RTL Boulevard meer voor Gordon
Lees ook:Erotische campagne Suit Supply mag niet meer op Facebook
Lees ook:Gordon de ‘nieuwe’ Topper?
Lees ook:Video: Lowlands binnen 2 uur uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>