Eastenders-actrice Wendy Richards overleden


Voor degenen die de engelse serie Eastenders wel eens gezien hebben, is Wendy Richards wellicht het meest bekende gezicht. Maar liefst 22 jaar lang speelde ze de rol van Pauline Fowler. De 65-jarige actrice overleed vanmorgen in de Harley Street Clinic in Londen aan de gevolgen van kanker.

De 65-jarige actrice kreeg vorig jaar oktober de diagnose kanker, een zeer aggressieve vorm die uitgezaaid was naar haar nieren en haar rug en ribben. Wendy, die ook bekend was door haar rol in Are You being Served, was echter erg positief en zei dat de ziekte haar er niet onder zou krijgen. Wendy kreeg namelijk al twee maal eerder de diagnose kanker, midden jaren 90 en in 2002 en twee maal wist ze de ziekte te overwinnen.

Lees ook:Mrs Slocombe (Molly Sugden) overleden
Lees ook:Het gaat slecht met de moeder van Rachel Hazes
Lees ook:Cas Spijkers (65) overleden
Lees ook:Sylvia Kristel (60) overleden
Lees ook:Vrouw van Ernst Daniel Smid (47) overleden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eastenders-actrice Wendy Richards overleden

  1. Pingback: Mrs Slocombe (Molly Sugden) overleden | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>