Filmpje: Als je haar (en je borsten) maar goed zitten

Wat er vooraf gaat aan het NOS Journaal. Eva Jinek lijkt zich vooral druk te maken of haar haar én haar borsten en bloesje wel goed zitten. Verder nog heel veel ander geneuzel achter de schermen bij het journaal. Het is mij helaas niet duidelijk of dit nu wel of niet op TV is uitgezonden of dat deze beelden echt achter de schermen vandaan komen…

Lees ook:Video: Duran Duran opent Olympische Spelen in Hyde Park
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Pirelli kalender 2010 (filmpje!)
Lees ook:Video: De FHM fotoshoot van Christina Curry!
Lees ook:Rebecca Loos: van Glamourbabe naar Mama

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: Als je haar (en je borsten) maar goed zitten

  1. Pingback: Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek! | Glamour

  2. Corset-lover

    Van haar borsten is niets te zien, het is geen zwart bloesje wat zij draagt maar ‘n licht soepel zwart colbertje en het roze topje bedekken haar borsten geheel. Maar het blijft nog steeds leuk om het te zien hoe Eva zich er onnodig drukt over maakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>