Rod Stewart verkoopt zijn Lamborghini en Ferrari


Of oude rocker Rod Stewart nu last heeft van de recessie of gewoon ruimte nodig had in zijn garage… we weten het niet. Feit is wel dat de zanger twee van zijn mooie bolides in de verkoop doet op een veiling.

Het gaat om twee schitterende auto’s, namelijk een Lamborghini Gallardo Spyder uit 2007 en een limited edition Ferrari 575 Superamerica. De Gallardo heeft een baby blauw en wit lederen interieur. De auto heeft slechts 3000 kilometer op de teller staan, dus veel heeft Rod er niet mee gereden. Ook de Ferrari van Rod heeft rond hetzelfde aantal kilometers op de teller staan (waarschijnlijk dezelfde rondjes gereden). De auto’s zouden naar verluid tussen de 100.000 en 120.000 dollar op moeten leveren. De veiling vindt plaats op 12 maart bij Veilinghuis Coys in Londen.

Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Prins Bernhard verkoopt TVR Sagaris
Lees ook:Acht Ferrari’s betrokken bij kettingbotsing
Lees ook:Na boot ook auto Doutzen in de verkoop
Lees ook:Duurste Ferrari ooit geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>