Wendy van Dijk doet de was met Sem


In de nieuwe ‘Robijn doet de was bij’-commercial speelt ditmaal Wendy van Dijk de hoofdrol. Door haar drukke en hectische agenda heeft ze niet altijd tijd om zelf de was te doen. In de commercial zien we, naast haar zoontje Sem, Wendy’s moeder langskomen die de was voor hen doet met Robijn.

En dat Sem in de reclame meespeelt is bijzonder te noemen, want tot op heden trad Wendy maar zelden met Sem in de spotlights. De commercial is opgenomen bij Wendy thuis en start bij het huis van haar moeder, die naast haar woont. Door een gat in de heg belanden we bij Wendy’s huis. In de commercial zien we de televisiepresentatrice met haar zoontje Sem aan de keukentafel zitten en vertelt ze ons in geuren en kleuren waarom lang fris ruikende kleding zo belangrijk voor haar is.

In de commercialserie ‘Robijn doet de was bij’ volgt Wendy van Dijk andere bekende Nederlanders op zoals Gordon, Sonja Bakker, Hans Klok, Yvon Jaspers en Jules Deelder. Het idee voor de reclame is bedacht door reclamebureau UbachsWisbrun/JWT en geproduceerd door Outcast Pictures. De reclame is vanaf vanavnd 20:00 ook te zien op http://www.robijndoetdewas.nl/

Lees ook:Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie
Lees ook:Wendy van Dijk aan het bevallen!
Lees ook:Wendy van Dijk krijgt meisje!
Lees ook:Nieuw alterego voor Wendy van Dijk
Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wendy van Dijk doet de was met Sem

  1. André de Hooge

    Dat vele ouders hier een voorbeeld aan mogen nemen!!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Wendy van Dijk is zwanger! | Glamour

  3. appartement huren

    Alles is te koop. ik verwachtdat ze tegenwoordig niet meer in dergelijke spotjes te zien zal zijn nu ze die nieuwe vis aan de haak heeft geslagen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>