Scarlett Johansson houdt wel van een glaasje


Scarlett Johansson is de eerste Hollywood celebrity die haar naam verbonden heeft aan een champagne. Moët & Chandon wist haar te strikken als het gezicht van dit fijne bubbeltje. Gisteren werd dit gevierd tijdens een groot gala in Big Sky studios in Londen.

Om dit glamoureuze event mee te vieren waren veel Britse en internationale sterren naar de Big Sky Studios gekomen. Het thema was dan ook “Tribute to Cinema’ en het leek ook wel of er een film in premiere ging. Er werd een gigantische fles Moët & Chandon door de sterren gesigneerd. Deze zal geveild worden voor een door Scarlett gekozen goed doel, Oxfam.

Scarlett liet weten het een hele eer te vinden dat ze ambassadrice is geworden voor Moët & Chandon. De advertentiecampagne, uiteraard met Scarlett in de hoofdrol, zal in april van start gaan. De foto’s werden gemaakt door Mert Alas en Marcus Piggott. Wij denken dat Scarlett voor de rest van haar leven gratis bubbels zal krijgen van het merk, naast een enorm geldbedrag. The lucky girl!

Lees ook:Scarlett sexy met bubbels
Lees ook:Scarlett Johansson in sexy Marilyn Monroe-pose
Lees ook:Scarlett Johansson in Nederland?
Lees ook:Shakira doet het met Rafael Nadal!
Lees ook:Naaktfoto’s Scarlett Johansson uitgelekt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Scarlett Johansson houdt wel van een glaasje

  1. Mijke

    Eerlijk gezegd vind ik dat Scarlett Johansson toch groter moet zijn dan ‘het gezicht van een merk’; had haar hoger zitten dan dat. En volgens mij ook niet goed voor het merk! Moet & Chandon zou meer richting exclusiviteit moeten gaan, a la Veuve Clicquot!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>