Nick & Simon betrokken bij auto-ongeval (Update!)


Gisteravond is het populaire duo Nick & Simon in het Zuidspaanse Andalusië betrokken geweest bij een auto-ongeval. Tijdens de opnamen van de videoclip voor hun nieuwe single “De Dag Dat Alles Beter Is”, in bergachtig terrein, begaven de remmen het van de oude Plymouth Fury waarin gefilmd werd.

Door een botsing met de voor hen rijdende crewauto en een rotswand wisten zij de oude Amerikaanse slee waar Nick, Simon, twee modellen en de cameraman/regisseur in zaten, tot stilstand te brengen. Dat het gezelschap door het oog van de naald gekropen is, mag duidelijk zijn: aan de andere kant van de bergweg was een gapend ravijn dat ternauwernood vermeden kon worden door tegen de bergwand te sturen. De inzittenden kwamen met slechts lichte verwondingen en de schrik vrij.

Na een medisch onderzoek kon het duo later die avond naar Nederland terugvliegen, maar heeft wel een promotiebezoek aan België vanochtend moeten cancellen. Het voor vanavond geplande concert in de IJsselhallen in Zwolle, onderdeel van de ‘Nick & Simon Overal concerttour’ gaat wel gewoon door.

Update 29 maart: Nick & Simon zouden zaterdagavond twee optredens geven, maar deze konden niet doorgaan. Nick kreeg vrijdagavond last van misselijkheid en hij werd licht in zijn hoofd. Doktoren raadden hem af op het podium te klimmen. Het gaat dus minder goed met het tweetal dan verwacht…

Lees ook:‘Nick & Simon gaan vreemd’
Lees ook:‘Nick en Simon uit elkaar’
Lees ook:Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!
Lees ook:‘Nick & Simon zanger Simon Keizer vandaag getrouwd!’
Lees ook:Nick & Simon doen Symphonica in Rosso 2011

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nick & Simon betrokken bij auto-ongeval (Update!)

  1. Myrthe

    OMG geschrokken!
    gelukkig is alles in orde!

    <3

      /   Reply  / 
  2. Ashna

    Beterschap Nick! Het is te hopen dat je snel weer kunt optreden. Gelukkig is voor de rest alles in orde.

      /   Reply  / 
  3. Anneke

    Hee

    Ik was wel erg geschrokken!!
    Gelukkig is alles goed….
    BETERSCHAP JONGENS

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>