Update: Rel tussen Guzman en Hank een hoax? Zie filmpje!


13 juni 2009 – Was de vechtpartij tussen Javier Guzman en stand-up comedian Hank opgezet spel? Getuigen die op dat moment in het Comedy Theater aanwezig waren, zeggen dat het er allemaal wel erg dik op lag en het leek alsof het ingestudeerd was.

Tijdens die dinsdagavond zou Guzman de hele tijd aan de bar gezeten hebben. Daarbij was hij al de hele avond “luidruchtig en onvoorspelbaar”. Tijdens het optreden van cabaretier Hank stapte Guzman op het podium af en begon Hank uit te dagen. Er vielen woorden en niet veel later werd Hank in de gordijnen geduwd door Guzman.

Volgens een getuige lijkt het er wel heel erg op dat Guzman, Hank en de “toevallige filmer” allemaal in hetzelfde complot zaten. Wie weet heeft Comedy Theater, Guzman of Hank binnenkort wat te promoten en is deze stunt een goede zet in de richting om wat publiciteit te genereren. Maar of die publiciteit voor Javier Guzman nou zo positief uitkomt, vragen wij ons af. Degene die het filmpje aan ons mailde, laat echter niets meer van zich horen, dus het zou zomaar een hoax kunnen zijn…

UPDATE 15 juni: En ja hoor! Het vechtfilmpje blijkt nep. Het blijkt promotie te zijn voor Veronica. Zie onderstaande ‘verklaring’ op film van Javier en Hank.

Lees ook:Filmpje: Javier Guzman valt collega aan!
Lees ook:Zoontje voor Playmate Kendra Wilkinson
Lees ook:Hans Breukhoven heeft alvleesklierkanker
Lees ook:Pupa partner Joop van den Ende
Lees ook:Afscheid Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater

1 Reacties // Reageer

One thought on “Update: Rel tussen Guzman en Hank een hoax? Zie filmpje!

  1. Marc

    Guzman deelt uit, maar dan anders…

    Ik vroeg het me direct al af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>