“Dit moet Nederland over Michael Jackson weten”

MICHAEL JACKSON DEATH

Timor Steffens, de nummer twee van het eerste seizoen ‘So You Think You Can Dance’, heeft de afgelopen maanden in Los Angeles intensief samengewerkt met de overleden poplegende Michael Jackson. Uit duizenden aanmeldingen werd hij door The King of Pop persoonlijk geselecteerd om te dansen tijdens de ‘This Is It’-tour van Jackson. Nu zal hij eindelijk praten over zijn voormalig werkgever…

Hij was aanwezig bij de laatste repetitie van Michael en beleefde intensief de laatste dagen van de plotseling overleden zanger. In de weken na de dood van Jackson mocht hij hier niet over praten, maar vanavond komt daar verandering in. In ‘RTL Boulevard’ doet hij exclusief en voor het eerst zijn verhaal.

Gisteren is hij teruggekomen uit Los Angeles en vanavond deelt hij alle ins en outs over zijn ervaringen met Jackson. “Wat ik wil doen is de Nederlandse tv te woord staan, omdat er allemaal geruchten zijn over Michael die niet waar zijn. Omdat ik natuurlijk elke dag met hem heb gerepeteerd, vind ik toch dat er bepaalde dingen zijn die Nederland moet weten”, aldus Timor na zijn aankomst in Nederland.

RTL 4, woensdag 15 juli, vanaf 18.35 uur.

Lees ook:Heeft Timor Steffens een TMF VJ aan de haak geslagen?
Lees ook:Nog een zoon van Michael Jackson meldt zich!
Lees ook:Het 911 gesprek over Michael Jackson!
Lees ook:Michael Jackson overleden?
Lees ook:Michael Jackson (50) overleden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on ““Dit moet Nederland over Michael Jackson weten”

  1. Kesseady

    Ik Vind persoonlijk deze Timor Steffens super arrogant!!!Ik ken Shannon Holtzappel persoonlijk, die ook persoonlijk is gekozen door Micheal Jackson zelf, en Hij is ook nederlands!!!hij is geboren in Delft en is verhuisd naar LA om ook daar meer te kunnen richten op het dansen! Dus wat Timor Steffens zegt over dat hij de enige nederlandse danser is kan hij dus bij deze mooi vergeten en dat weet Timor Zelf ook wel!!!Hij is 1 van de twee nederlandse dansers!! Dus Timor Je moet net zoals Shannon doen!! je air op zei zetten en net als hij met beide benen op de grond blijven!!!!

      /   Reply  / 
  2. kim

    Precies!! hij is niet de enige nederlandse die voor mj in this is it heeft gedanst!!! triest gewoon dat hij dat wel zo zegt. kan je zien al die andere mj dansers blijven met hun beiden benen op de grond en hij is supper verranderd en arrogant geworden. zo goed is hij niet. en telkens als ik hem op tv zie dan zap ik verder, ik vind dit echt zo’n vreselijke gozer. geef mij Nick bass maar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>