Omer Bhatti op stap met zijn ‘broertjes’ Jackson!

Michael Jackson memorial service held at Staples Center in Los Angeles.

Het lijkt er toch op dat Omer Bhatti wel degelijk een kind is van Michael Jackson. Dat hij in ieder geval een hechte band heeft met de familie Jackson mag duidelijk zijn. De “geheime zoon” van Michael Jackson was gisteren gezellig aan het winkelen in Santa Monica samen met Prince Michael van 12 en Blanket van 7.

De Britse krant The Daily Mial publiceerde vandaag foto’s van dit gezellige onderonsje. De 25-jarige danser was gekleed in een fel geel shirt, jeans, Nike-schoenen en een baseball cap. Prince Michael en Blanket gingen wederom zonder maskers over straat, dus het lijkt er op dat ze deze altijd van hun overleden vader Michael moesten dragen.

De jongens zagen er eigenlijk uit als heel normale kinderen. Michael Jackson’s vader Joe heeft bevestigd dat hij van het bestaan van nog een kind van Michael wist en heeft bevestigd dat Bhatti een zoon van de zanger is. Zie de foto’s van de kids met Omer Bhatti hier.

Lees ook:Michael Jackson’s vierde kind
Lees ook:Macaulay Culkin de vader van zoon Jackson!
Lees ook:Nog een zoon van Michael Jackson meldt zich!
Lees ook:Video: Persoonlijke beelden van Jackson familie in luxe suite
Lees ook:Michael Jackson (50) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>