Financiele problemen voor Marco Borsato


Een van de grootste sterren van Nederland, Marco Borsato, heeft geldproblemen. Het bedrijf waar Marco mede-eigenaar van is, The Entertainment Group, is in de problemen geraakt door de economische crisis. Het bedrijf zou een enorme schuld hebben opgebouwd. Om die reden zou de bank afgelopen zomer beslag hebben gelegd op de villa van Marco en Leontien in Blaricum.

De zanger wist het beslag op zijn huis uiteindelijk weer op te heffen, door het op een akkoordje te gooien met de bank. Ook Marco’s manager Paul Brinks en oud-radioman Unico Glorie waren zijn gedupeerd. Op hun huizen in Hilversum en Loosdrecht ligt inmiddels al ruim een maand beslag. De schuld van TEG zou rond de vijf miljoen euro liggen.

Diverse artiesten en bekende nederlanders staan onder contract bij The Entertainment Group. Het bedrijf vertegenwoordigt onder meer Guus Meeuwis, Ilse DeLange, visagist Leco van Zadelhoff en presentator Winston Gerschtanowitz.

Lees ook:Ook zangeres Do in de ellende door faillisement
Lees ook:Inboedel TEG geveild: Gouden platen artiesten gaan weg voor een prikkie!
Lees ook:Marco Borsato had TEG kunnen redden
Lees ook:Marco Borsato reageert op faillisement The Entertainment Group
Lees ook:Symphonica in Rosso dit maal met Diana Ross

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Financiele problemen voor Marco Borsato

  1. Pingback: ‘Artiesten The Entertainment Group wachten op geld’ | Nlpop

  2. Pingback: Willem Alexander & Maxima gaan geld lenen aan Marco Borsato 1 + 2 = 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>