Aanvaller Leona Lewis is afgewezen X-Factor kandidaat

2009 VH1 Divas - Show

De man die zangeres Leona Lewis tijdens een boekpresentatie op woensdag in Londen in het gezicht sloeg, blijkt een afgewezen X-Factor kandidaat. Dit meldt de Britse krant The Sun. Het zou gaan om de 29-jarige Peter Kowalczyk, die werd afgewezen door de jury van de talentenjacht en dat heeft hem blijkbaar nog altijd dwars gezeten. Zijn vader vertelt aan The Sun dat Peter jaloers was en een koste wat kost zanger wil worden. Na de aanval zou Peter naar een psychiatrisch ziekenhuis zijn gebracht.

Leona Lewis, de zangeres die Britse editie van X-Factor drie jaar geleden won, heeft haar aanvaller donderdag aangeklaagd. Lewis kreeg woensdag een flinke klap in haar gezicht van de tijdens een signeersessie in een boekenwinkel in Londen. De man stond maar liefst vijf uur in de rij om bij de zangeres te komen. De zangeres hield aan de klap geen verwondingen over, maar barstte wel overstuur in tranen uit.

Lees ook:Leona Lewis ook single
Lees ook:Zoontje voor Kathleen: Lewis
Lees ook:Miljardair betaalt 1 miljoen voor Leona Lewis
Lees ook:Simon Cowell vangt dik 100 miljoen voor Amerikaanse X Factor
Lees ook:MTV Europe Awards, de rode loper…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>