Doek valt voor The Pussycat Dolls


Een van de meest glamourvolle groepen, The Pussycat Dolls, zouden naar verluid voorgoed uit elkaar zijn. Een officiele bekendmaking van de split zou spoedig volgen. Reden van de split zou de bitchfight zijn tussen Nicole Scherzinger en de andere leden van de groep.

Geen van de andere leden van de groep zou nog praten met Nicole, die er volgens hun voor gezorgd heeft dat ze hun populariteit naar beneden heeft gehaald. Dit zou komen doordat Nicole solo dingen is gaan doen. Eerder dit jaar was er een tijdelijke breuk tussen de dames, wat al de geruchten aanwakkerde dat een definitieve split er aan zou komen. De groep was in deze formatie vier jaar bij elkaar, maar begon als Burlesque act al in 1995. De huidige bezetting bestond uit Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt en Carmit Bachar. Hun grootste hit was “Don’t Cha”.

Onder meer Christina Applegate, Christina Aguilera en Carmen Electra maakten ooit deel uit van de groep voordat ze de muziekbusiness ingingen.

Lees ook:The Pussycat Dolls vechten ruzie op podium uit (zie beelden)
Lees ook:Relatiebreuk voor Nicole Scherzinger en F1-coureur Lewis Hamilton
Lees ook:Was Jessica Simpson een van liefjes van Tiger Woods?
Lees ook:CH!PZ stopt er mee
Lees ook:Jessica Biel ‘too hot’ voor je computer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>