Nicole Richie en Kim Kardashian uit de kleren voor Demi Moore

Nicole Richie, Selma Blair, Kelly Osbourne en Kim Kardashian gaan uit de kleren in een fotoshoot voor de komende uitgave van Harper’s Bazaar. Achter de camera stonden twee bijzondere dames, namelijk Demi Moore en Amanda De Cadenet

Nicole Richie bedankte de dames op Twitter: “Thank you Amanda de Cadenet and Mrs Kutcher (Moore) for such a wonderful, inspiring day. It was an honour being nude for you.” Het resultaat hebben we uiteraard nog niet, maar zodra de foto’s boven water komen, zie je ze hier!

Lees ook:Update: Demi Moore en Ashton Kutcher NIET bij finale BGT!
Lees ook:Kim Kardashian uit de kleren voor Harpers Bazaar
Lees ook:Demi Moore (46) ziet er goed uit
Lees ook:Filmpje: Ashton Kutcher overvalt CNN
Lees ook:Justin Bieber koopt huis Ashton Kutcher voor 8 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>