De Olsen tweeling zet Penthouse (weer) te koop

De Olsen tweeling kocht ooit een penthouse, maar ging er zelf nooit wonen. In 2005 probeerden ze het luxe appartement al te verkopen, toen voor 9,45 miljoen dollar. In 2007 probeerden ze het weer en vroegen er toen 11,995 miljoen voor, maar wederom zonder succes. Mary Kate en Ashley geven niet op en hebben het penthouse op Morton Square 1 in New York nu in de verkoop staan voor een vraagprijs van 8,45 miljoen dollar.

Het huis heeft twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers. Het heeft een mooi uitzicht over Manhattan, de Hudson rivier en het vrijheidsbeeld en maar liefst 53 ramen (denk eens aan de kosten van een glazenwasser voor dit appartement!). Het penthouse wordt bereikt met een privé-lift. In het flat zelf zit nog een fitnesscentrum en valet parking. Meer info en foto’s vind je hier.

Lees ook:Justin Bieber koopt huis Ashton Kutcher voor 8 miljoen
Lees ook:Twee huizen van Richard Gere te koop
Lees ook:Sting zet zijn appartement te koop voor $19 miljoen
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Het huis van Jerry Seinfeld wat Rihanna bezichtigde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>