Tatjana zoekt ware liefde… in tv-programma?

Na haar gestrandde relatie met Ronnie Rosenbaum is Tatjana op zoek naar een nieuwe liefde. Een man die haar vrijheid respecteert en van haar houdt om wie zij is. Dat gaat ze doen in het nieuwe RTL 4-programma ‘Wie Kiest Tatjana?’, dat vanaf 28 januari is te zien. Daarin zet zij voor een aantal mannen haar deur open, maar voor wie opent zij uiteindelijk haar hart?

Ondanks wat teleurstellingen sluit Tatjana niet uit juist in dit programma de ware liefde tegen het lijf te lopen. Om die reden roept ze alle leuke mannen van Nederland op om zich aan te melden via www.rtl.nl/wiekiesttatjana om zo de unieke kans te krijgen om Tatjana gedurende langere tijd persoonlijk te leren kennen.

Het achtdelige avontuur wordt ingeluid met een kick-off uitzending op kerstavond, waarin Tatjana openhartig praat over haar sobere jeugd in Kroatië en de moeizame relatie met haar vader, die verslaafd was aan alcohol. Haar komst naar Nederland was dan ook een vlucht, net als haar keuze voor de vele sensuele fotoreportages en haar rol als dochter Kees in ‘Flodder’. Maar ook gaat ze in op de mislukte relaties die ze achter de rug heeft en geeft ze haar visie op hoe een goede relatie zou moeten zijn. Tatjana laat aan iedereen zien dat ze veel meer is dan het seksbom-imago waarmee ze zo bekend is geworden.

De blonde televisiepersoonlijkheid leeft op dit moment bij haar moeder Brancka in een sfeervol appartement in Amsterdam-Zuid. Naast haar moeder, die ook als adviseur fungeert in ‘Wie Kiest Tatjana?’, komen nog twee belangrijke mensen in het leven van Tatjana aan het woord: manager en ex-geliefde René Ros en haar hartsvriendin Thea Meurs. Deze drie mensen kennen haar door en door en zijn verantwoordelijk voor de eerste selecties. In de kick-off uitzending op vrijdag 24 december geven zij hun visie op het hobbelige liefdespad van Tatjana.

Wij vragen ons af of de televisie wel de juiste plek is om de ware te vinden. Veel televisiezoektocht-relaties strandden uiteindelijk toch (denk aan The Bachelor, Ja ik wil een miljonair etc). Maar wie weet ligt er voor Tatjana toch wat geluk in het verschiet…

Uitzending: vrijdag 24 december tussen 22.30 uur en 23.00 uur bij RTL 4.

Voor meer televisienieuws kijk op Zappen.blog.nl

Lees ook:Tatjana weer vrijgezel
Lees ook:Tatjana weer sexy op kalender (zie foto’s)
Lees ook:Tatjana Simic en Peter uit elkaar
Lees ook:Tatjana heeft gekozen
Lees ook:Tatjana Simic is verliefd op Peter

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tatjana zoekt ware liefde… in tv-programma?

 1. johnny

  wie kiest tatjana? pfffff als ik je hoor praten knap ik al af zoals vele anderen met mij, geef je op voor lekker slim dat is jou progamma ohja hoe hoog is de eiffeltoren?

    /   Reply  / 
 2. deepee

  Tatjana mag kiezen wie ze wenst, maar 10 jaar datingsites met alle ervaringen eromheen, vele honderden dates, vele bedscenes verder hebben een boek gevormd dat de aanval doet op de gevestigde DatingSites op Internet om te komen tot een SingleVriendelijke aanpak.
  Het heet tienjaarlater.nl en je mag voor studiedoeleinden een aanvraag voor een inkijkexemplaar doen.
  Nog slechts enkele exemplaren beschikbaar.
  GRATIS voor Tatjana; dus neem contact op met de ervaren schrijver.
  Of bezoek die site: tienjaarlater.nl

    /   Reply  / 
 3. Corset-lover

  Tatjana blijft natuurlijk altijd herinnerd worden als die blonde sexy docher Kees uit de TV serie Flodder . Een wulpse meid , meestal gekleed in bikini met een paar flinke borsten die maar al graag sex bedreef .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>