Jan Smit ook poliep op stembanden

In navolging van Caro Emerald bleek Jan Smit ook te kampen met een poliep op zijn stembanden. Jan werd hier vandaag in het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis succesvol aan geopereerd.

Nadat hij afgelopen week te gast was bij De Wereld Draait Door, waar ook Caro Emerald en KNO arts Jaap van Twisk aanwezig waren, maakte hij een afspraak voor een routinecheck. Hoewel hij geen klachten had en geen enkel probleem had met zingen, bleek er toch sprake te zijn van een poliep. Door het uitvallen van een andere afspraak kon Smit op korte termijn terecht voor een operatie.

Drie jaar geleden heeft Jan Smit ook een operatie aan zijn stembanden gehad, echter toen was dat een ingreep aan groeven op zijn banden, een aangeboren aandoening. Door de operatie zal Jan enige tijd stemrust moeten nemen en de komende 2 tot 3 maanden niet kunnen optreden.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Voormalig Miss Argentinie overleden na kont-implantaat
Lees ook:Gerda Smit wordt oma!
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:‘Yolanthe stal voor 2 ton van Jan Smit’
Lees ook:Auch! Madonna wordt oud… (zie de foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>