‘Tessa liegt over verkrachting door Martijn Krabbé’

Tessa van Leijenhorst, oud-deelneemster aan realityprogramma De Bus, die presentator Martijn Krabbé beschuldigt van verkrachting en mishandeling, zou het verhaal bij elkaar verzonnen hebben. Dit melden diverse vrienden van Martijn in de media.

Martijn zou Tessa geholpen hebben na haar relatiebreuk met ondernemer Robbert de Graaf, die Tessa drie jaar terug nog een aanzoek deed op een gala. Hij zou haar hebben willen helpen met het zoeken van een woning en lijkt nu ‘stank voor dank’ te krijgen. Tessa heeft nooit onder stoelen of banken geschoven gek te zijn op Martijn. Volgens vrienden hoopte ze dan ook op een doorstart van haar eerdere relatie met Martijn, nu zijn huwelijk met Amanda in zwaar weer was gekomen. Toen hij duidelijk maakte dat dit niet ging gebeuren, zou Tessa hem gechanteerd hebben. Martijn en Tessa zouden de bewuste avond wel seks hebben gehad, waarna de ruzie ontstond, maar van verkrachting zou geen sprake zijn.

Ook een andere ex van Tessa laat zich uit over deze dame, namelijk Eric Dikeb. Hij laat op zijn Hyves weten: “Graag wil ik, Eric Dikeb, middels deze blog het opnemen voor Martijn Krabbé. Natuurlijk kan ik juridisch gezien niks zinnigs zeggen over over wat er zich afgespeeld heeft tussen Tessa en Martijn en alleen zij weten wat er precies gebeurd is. Alleen heeft Martijn als BN’er natuurlijk wel erg veel last van het “waar rook is, is vuur” syndroom en dit maakt deze strijd, mediawise gezien, niet eerlijker. Nu wil het toeval dat ik zelf in het verleden ook een verhouding gehad heb met Tessa. Ik ben zelfs met haar in Mallorca geweest en heb daar heerlijke momenten met haar gedeeld op onze hotelkamer. Ook ik heb op een gegeven moment een zeer dreigend en boos sms-je ontvangen van Tessa en haar actie en bedoelingen zijn gelukkig voor mij niet in de publiciteit gekomen maar bij wat telefoongesprekken en sms-jes heen en weer gebleven. Mijn persoonlijke indruk van Tessa was toen dat ze zich graag ophoud in de omgeving van mannen werkzaam in de media en er ook niet moeilijk over doet om eens een gezellig avond met ze te beleven.”

Lees ook:‘Tessa wilde op de foto met Wendy van Dijk’
Lees ook:Tessa (De Bus) beschuldigt Martijn Krabbe van mishandeling
Lees ook:Leren die pedo’s het nou nooit?!
Lees ook:Fleur Minjon ontkent alles!
Lees ook:De Playboyfoto’s van Amanda Krabbé (video)

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “‘Tessa liegt over verkrachting door Martijn Krabbé’

  1. Pingback: Tessa (De Bus) beschuldigt Martijn Krabbe van mishandeling | Glamour

  2. Johan

    Ik geloof Martijng Krabbé

      /   Reply  / 
  3. Kim

    Ja als je in een programma als “De bus” gezeten hebt, is het niet zo gek dat heel Nederland denkt dat je gewoon media geil bent… Ik geloof nooit dat Martijn Krabbe zo dom is om zijn hele carriere & gezin op het spel te zetten voor zo’n Borderline cokesloerie. Mensen trappen je als je aan de top staat in het leven toch meestal het liefste altijd nog graag op de grond. Dieptriest figuur dit schepsel, ik hoop dat ze geen kinderen krijgen kan, je zal maar zoiets als moeder hebben.

      /   Reply  / 
  4. P

    Martijn, we staan achter je. Ik geloof niet dat jij onder invloed van harddrugs en/of alcohol zou zijn geweest. Daar ben je nu eenmaal niet het type voor. En je bent al helemaal niet het type voor verkrachting of mishandeling!!

    +1 support

      /   Reply  / 
  5. lyn

    vreemde zaak???
    ik kies voor martijntje poppetijntje

      /   Reply  / 
  6. Cindy

    wraakactie van Tessa.Inderdaad borderlinestoornis.
    Martijn is onschuldig, mijn schatje

      /   Reply  / 
  7. musiq

    Daar is martijn toch veel te klein voor.
    Als je door hem verkracht wordt dan gooi je m toch gewoon door de kamer.
    Maar je weet nooit hoe t gaat als iemand geil is. In friesland zeggen ze: Kul hut, vestan fut.
    We wachten op de uitspraak….

      /   Reply  / 
  8. jamie

    laat de bitch uit de picture blijven laat zij seki toch een ….beurt geven geloof er niks van martijn is een goeie vent

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>