Hoogzwangere Nicolette Kluijver uit de kleren (zie video)

Ze deed het al eens voor Playboy: uit de kleren gaan. Nu doet Nicolette Kluijver het weer, maar dan met een zwangere buik. De 27-jarige Kluijver is zeer te spreken over het resultaat, dat volgende maand te bewonderen is in Grazia. “Het is heel mooi, ik was echt supertevreden.” Nicolette trouwde onlangs met haar vriend Joost Staudt.


Foto: Angel Mulder

Lees ook:Nicolette Kluijver bevallen van dochtertje Isabella
Lees ook:Nicolette Kluijver stiekem getrouwd
Lees ook:Nicolette van Dam is zwanger!
Lees ook:Nicolette Kluijver in Playboy?
Lees ook:De Playboy foto’s van Nicolette Kluijver

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>