Win een paar hippe NOBRAND schoenen!


De hele week geven we al waanzinnig mooie prijzen weg, maar deze waren veelal geschikt voor dames. Natuurlijk is het leuk om iets voor je vrouw of vriendin te winnen, maar nu geven we ook een ontzettend leuke prijs weg voor de heren. Je kunt namelijk een paar hippe witte NOBRAND schoenen winnen in maat 44! Net, maar toch casual.

In de jaren ’80 hebben een groep schoenenfabrikanten hun krachten gebundeld en werd NOBRAND geboren. NOBRAND is het Fashion Schoenenmerk dat zich op de Global markt presenteert als symbool voor innovatie. En onderscheidt zich van alle
andere schoenenmerken door een brede vernieuwende collectie. NOBRAND is een warme en optimistische persoonlijkheid.
De kracht van de collectie zijn de traditionele modellen van de schoenen vertaald naar modern design. De originaliteit zit hem in het toepassen van futuristische en grafische details. Tevens ligt de focus op de uitstekende afwerking van de collectie tijdens het productieproces. Ieder seizoen brengt het merk twee collecties uit, NOBRAND en URBAN by NOBRAND. De NOBRAND collectie bevat voornamelijk casual schoenen en diverse sneakers van (lak)leer in diverse kleuren, waaronder metallic. URBAN by NOBRAND levert moderne, fashionable schoenen met unieke details. De gemiddelde verkoopprijs van de producten ligt rond de € 99,95.

NOBRAND richt zich op trendgevoelige heren en dames die zich willen onderscheiden van de massa. De NOBRAND consument creëert zijn eigen stijl. Prijs en kwaliteit zijn van groot belang evenals vernieuwing. Het bedrijf achter NOBRAND is de bekende schoenenfabrikant Máximo International S.A. uit Portugal. Máximo International is al sinds 1935 een zeer grote speler in Private Label land. De collecties van NOBRAND zijn wereldwijd verkrijgbaar in 1200 winkels. Het succes van het merk verspreid zich als een lopend vuurtje. In Tsjechië en Slowakije zijn zelfs al 2 franchise stores geopend. In Nederland is NOBRAND te koop bij o.a. de Bijenkorf.

Heb jij maat 44 en vind je deze schoenen helemaal geweldig? Stuur dan voor 19 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: NOBRAND. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij dit paar hippe schoenen. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een superwarm paar EMU Australia boots twv 189 euro!
Lees ook:Win een stijlvol pakket van Ydence!
Lees ook:Win een Backless Bra van Maidenform!
Lees ook:Mickey Rourke op vliegveld aangehouden met 36 kilo
Lees ook:Babytijd voor Ed Hardy (+ WIN!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>