Win een Ed Hardy zonnebril t.w.v. 265 euro!

Je gaat op ski-vakantie; mooi skipakje aan, hippe ski’s of snowboard, je ziet er op en top uit… Maar het zonnetje kan voor flink wat overlast zorgen op deze winterse dagen, ook al ga je niet op ski-vakantie. eye-wear.nl heeft diverse zonnebrillen en goggles van diverse bekende merken als Versace, Ray-Ban, Bvlgari, Miu Miu, Prada, D&G en Ed Hardy, waarmee je met een glamour-look de winter door komt. Deze week mogen wij namens eye-wear.nl een letterlijk schitterende zonnebril van Ed Hardy weggeven met een waarde van maar liefst 265 euro!

De Amerikaanse tatoeage kunstenaar Don Ed Hardy werd in 1945 geboren in Iowa maar groeide op in Californië. Na de middelbare school volgde hij een opleiding aan de kunstacademie van San Francisco. Na deze opleiding opende hij zijn eerste tattoo-shop. Hij was de eerste tatoeage kunstenaar die Japanse thema’s in zijn ontwerpen verwerkte, nadat hij in 1973 op uitnodiging een half jaar had mogen werken in een beroemde Japanse tatoeage studio.

In 1982 bracht Don Ed Hardy, samen met zijn vrouw, een aantal boeken uit over tatoeages. Deze boeken hebben veel bijgedragen aan de populariteit van de tatoeage kunst. Vandaag bedraagt hun oeuvre meer dan 25 boeken, inclusief catalogi van zijn tatoeages. De tatoeage ontwerpen van Don Ed Hardy liggen op het snijvlak van enerzijds de traditionele tatoeages en anderzijds de technieken en verfijningen die men doorgaans toedicht aan de meer esthetische kunst. Tegenwoordig leeft Don Ed Hardy op Hawaiï waar hij actief is als beeldend kunstenaar.

In 2002 werden de ontwerpen van Don Ed Hardy gedeponeerd en in 2004 werd de licentie gegeven aan Christian Audigier die in eerste instantie een kledinglijn startte. Inmiddels ontwikkelt zich een keten van Ed Hardy boutiques met vestigingen rondom de wereld. Ook wordt de Ed Hardy kleding verkocht in de toonaangevende warenhuizen binnen en buiten Amerika. Het merk Ed Hardy is een relatief nieuw merk dat stijgt als een komeet. De ontwerpen van Don Ed Hardy zijn vaak gedurfd, soms romantisch, maar altijd kleurrijk. Elk van de ontwerpen heeft zijn eigen publiek.

In januari van 2007 werden de eerste zonnebrillen gelanceerd met de ontwerpen van Don Ed Hardy op de veren. Kosten noch moeite werden gespaard om de ontwerpen uit te voeren in de beste materialen, met gebruik van de beste technieken. In de zomer 2008 volgden 5 modellen correctie monturen voor jongens. Eind 2008 kwamen de eerste correctie monturen voor heren en dames evenals sportbrillen. In 2009 startte een zeer gewilde lijn glasbrillen. De Ed Hardy Eyewear producten bevinden zich in het hoge segment van de markt.

Wij mogen deze week namens eye-wear.nl de Ed Hardy EHS027 Pin up2 zonnebril weggeven. Om kans te maken op deze letterlijk schitterende bril, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel kost de verzending van een gekochte zonnebril op Eye-Wear.nl?

Mail je antwoord voor 27 december 2009 naar [email protected] met als onderwerp: eye-wear.nl Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze sets. De winnaar krijgen uiterlijk in week 1 automatisch bericht.

Kijk voor meer prijsvragen op www.prijzenzolder.nl

Lees ook:Babytijd voor Ed Hardy (+ WIN!)
Lees ook:Win een zonnebril van Zonnebrillen.net
Lees ook:Madonna MDG voor Dolce & Gabbana
Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca
Lees ook:Win een hip horloge of stoere armband!

Geen reacties // Reageer