Running in Heels; The Devil wears Prada, maar dan echt!

Eindelijk weer eens een programma waar we naar uitkijken! We vonden The Devil Wears Prada al geweldig (overigens zondag a.s. ook op televisie te zien!), nu komt RTL5 met “the real thing”, namelijk Running in Heels. Een realityserie waarin de perikelen van de Marie Claire redactie in New York gevolgd worden.
De Amerikaanse versie van het maandblad ‘Marie Claire’ wordt gemaakt in New York. Redacteuren, marketeers en assistenten werken zich elke dag een slag in de rondte om een perfect tijdschrift af te leveren. ‘Voor jou tien anderen’, is een slogan die zij zich maar al te goed in de oren knopen. Dat geldt vooral voor Ashley, Samantha en Talita, de drie stagiaires die centraal staan in ‘Running In Heels’. Te zien is hoe zij als groentjes voor de wereldberoemde glossy gaan werken, een stage die voor heel wat jaloerse blikken zorgt.

De drie jonge vrouwen zijn allemaal nieuw in New York. De ambitieuze Ashley komt uit Washington D.C., Talita is typisch L.A. en de roots van de mooie Samantha liggen in Wisconsin. Nog voor ze elkaar live hadden gezien, besloten de drie samen een appartement te huren. Met drie meiden die weten wat ze willen, staat dit samenwonen garant voor de nodige clashes.

In aflevering één, die in twee delen wordt uitgezonden, is de eerste ontmoeting van de drie stagiaires te zien. Ashley en Talita hebben aan één blik op elkaar genoeg om te weten dat zij geen ‘match made in heaven’ zijn. Dat Talita haar hondje Chanel heeft meegenomen, terwijl Ashley een hekel aan honden heeft, helpt ook niet echt. Het drama is compleet wanneer Chanel over Ashley’s trench coat van topontwerper Michael Kors plast. De spanningen tussen de meiden gaan door tijdens hun stage, waar vooral Ashley de anderen het licht in de ogen niet gunt. Ook maakt de beroemde moderedacteur Nina Garcia haar opwachting bij ‘Marie Claire’. Hoofdredacteur Joanna Coles wil haar komst niet ongemerkt voorbij laten gaan en besluit een groot feest voor Nina te organiseren. Dat wordt smullen!!!

Zet in je agenda dus! RTL 5, maandag 22 en 29 maart tussen 22.55 en 23.25 uur. Vanaf maandag 5 april wekelijks tussen 22.25 en 23.25 uur.

Lees ook:Video: Anna Drijver is stijlicoon
Lees ook:Kijk Jeroen van Koningsbrugge eens happy shinen
Lees ook:Reden scheiding: ‘Gouden Kooi’s Huub had losse handjes’
Lees ook:8 Miljoen voor ex Thierry Henry
Lees ook:Van de Gouden Kooi naar De Bunker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>