Simon Cowell is een ‘neighbour from hell’

LA: Simon Cowell At His Beverly Hills Home

De buren van X-Factor jurylid Simon Cowell zijn niet blij met hun buurman. Ze noemen hem zelfs de ‘neighbour from hell’. Ze klagen over herrie door een verbouwing die al jaren duurt en de feestjes die tot diep in de nacht doorgaan.

Het is zijn droomhuis, heeft hij ooit in een interview gezegd, maar voor zijn buren begint het een heuse nachtmerrie te worden. Volgens de britse krant The Mail on Sunday zou de politie al meerder malen gebeld zijn om naar Chateau Cowell te komen in verband met verkeersovertredingen, vuilnis en lawaai van de verbouwing en de herrie van de vele feestjes die Simon geeft. De feestjes beginnen vaak pas om een uur of 11 tot diep in de nacht.

Een buurvrouw die naast het 12 miljoen kostende huis met vijf slaapkamers van de juryhunk woont op North Palm Drive zegt dat er al vijf jaar verbouwd wordt aan het huis en dat ze vernomen hebben dat de verbouwing ook nog wel even gaat duren. Simon zou niet tevreden zijn met het resultaat van drie kamers, dus laat hij ze opnieuw doen. Het lijkt een bouwproject waar geen eind aan komt.

Een andere buur klaagt over de vele auto’s die op de stoep parkeren, omdat Cowell niet wil dat de bouwvakkers op zijn oprit parkeren. Cowell kocht het huis in 2004 voor 3 miljoen in 2004, maar ging er pas deze zomer wonen, nadat het huis grondig verbouwd werd. Hij heeft het huis nu omgetoverd tot zijn droomhuis. Het huis zou onder andere een solarium, zwembad, sportzaal en bioscoop bevatten en uiteraard mag een marmeren Dynasty-stijl trap niet ontbreken. Inbrekers zullen niet makkelijk binnenkomen met een beveiligingsinstallatie van een half miljoen. Ditzelfde bedrag spendeerde Cowell aan het aanleggen van zijn tuin.

Cowell heeft ook nog een huis ter waarde van 7 miljoen in Londen en laat een villa van 9 miljoen bouwen op Barbados, waar hij overigens al een huis heeft. En als je dacht dat dat al genoeg was, heeft hij ook nog een leuk optrekje in Malaga, Spanje en investeerde hij voor een miljoen op Palm Jumeirah Island in Dubai. Een woordvoerder van Simon Cowell heeft laten weten dat hij volgende keer ook de buren op zijn feestje uit zal nodigen om het goed te maken. Maar of ze daar nu zo blij mee zullen zijn…

Lees ook:Simon Cowell bestverdienende man op Amerikaanse tv
Lees ook:Huis van $100 miljoen
Lees ook:Glamour en dronken celebs op 50e verjaardag Simon Cowell (zie foto’s)
Lees ook:In dit huis woonde John Lennon
Lees ook:Weduwnaar Jade Goody opgepakt ivm verkrachting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>