Fotomodel Danielle Lloyd mishandeld in club


Lingerie model Danielle Lloyd is gisteren in de chique club Chrystal in Londen mishandeld door twee andere ‘dames’. De 25-jarige Danielle moest met ernstige wonden naar het ziekenhuis worden vervoerd. Blijkbaar was de club toch niet zo chique als gedacht…

De Britse kant The Daily Mail plaatste vandaag foto’s van een bloedende Danielle op straat buiten de club. Ze zou in de club bovenop een tafel met drankjes zijn gegooid, wat uiteraard gezorgd heeft voor de nodige verwondingen. Ze zou in het ziekenhuis aan de verwondingen gehecht zijn. Het is de tweede keer in een maand tijd dat het model aangevallen werd tijdens een avondje uit.

Danielle was een avondje stappen samen met zes vrienden, waaronder haar vriend, Spurs voetballer Jamie O’Hara. Rond half drie ‘s nachts werd ze aangevallen door twee dames die haar op de tafel met drankjes gooiden. De twee ‘dames’ zijn uiteraard gearresteerd. Begin mei werd ze in haar gezicht geslagen in een bar door een groep vrienden van Sade Metcalfe, de ex-vriendin van vriendje Jamie. Hierbij liep ze een wond aan haar lip op. Of die vechtpartij hier mee te maken heeft, is nog niet bekend.

Danielle Lloyd werd bekend doordat ze in 2006 haar titel Miss Great Britain in mocht leveren, toen bleek dat ze tijdens de finale een relatie had met een van de juryleden, voetballer Teddy Sheringham. Daarna versleet ze bijna een elftal voetballers, waaronder Marcus Bent en Jermain Defoe. Ze deed in 2007 ook mee aan Celebrity Big Brother tesamen met onder andere Jade Goody en Shilpa Shetty.

Lees ook:Video: Danielle, vrouw Lange Frans, in hoger beroep
Lees ook:‘Rene van der Gijp nog altijd samen met Danielle Sijthoff’
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Video: Demy de Zeeuw de meest fashionable voetballer
Lees ook:Patrick Kluivert ‘dronken’ achter het stuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>