Acht topmodellen naakt op de cover van LOVE


Niet één, maar maar liefst acht topmodellen gaan deze maand uit de kleren voor de cover van LOVE magazine. Het enige nadeel is: je moet acht exemplaren kopen om ze alle acht in het bezit te krijgen, want het blad brengt maar liefst acht verschillende covers met op elk een naakt model uit.

Kate Moss, Naomi Campbell, Lara Stone (de Nederlandse verloofde van David Walliams), Amber Valletta, Natalia Vodianova, Jeneil Williams, Kristen McMenamy en Daria Werbowy poseren allen in een identieke pose en zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden. Het blad ligt vanaf maandag in de winkel en troost je, in het blad ook nog eens een 40-pagina tellende shoot van de supermodellen. Zie enkele van de verschillende covers hieronder…

Foto’s: LOVE

Lees ook:Politici ‘sexy’ op cover Veronica Magazine
Lees ook:Doutzen Kroes in top 5 best betaalde modellen
Lees ook:Adriana Lima op Pirelli kalender 2015
Lees ook:Robbie Williams verkocht trouwfoto’s aan HELLO
Lees ook:De Playboy shoot van Birgit Schuurman

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Acht topmodellen naakt op de cover van LOVE

  1. Pingback: Lara Stone naakt in Playboy! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>