15-jarige Lindsey Wixson weigert topless te poseren

Drie maal hoera voor fotomodel Lindsey Wixon. Het 15-jarige model met het poppegezichtje durft namelijk haar mondje open te doen en weigerde topless te poseren. Waar menig 15-jarige haar schaamte en preutsheid overboord zal gooien om carrièrekansen te vergroten, zei de ster van de recenste Miu Miu campagne gewoon “nee”.

Ze weigerde om voor de lens van topfotograaf Craig McDean topless te poseren. Het ging om een fotosessie voor magazine W. Ze eiste een BH onder een doorschijnende top. Ze laat weten: “Ik ben pas 15 en ik vond het nogal eng. Ik weet zeker dat mijn moeder het verschrikkelijk zou vinden. Ik zag het niet zitten om de boel aan iedereen te showen”

De 15-jarige werd ontdekt door een video te plaatsen op de site Models.com. Topfotograaf Steven Meisel selecteerde haar vervolgens voor een reportage in de Italiaanse Vogue. Dit was het startschot voor haar carrière die momenteel loopt als een trein. Ze liep onder meer een show voor Prada, werd het gezicht van de Miu Miu lente/zomercampagne, kreeg een editorial in ID-magazine en staat op de cover van Life.

Foto: Miu Miu

Lees ook:Frans tijdschrift dreigt foto’s topless Kate Middleton te publiceren
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter
Lees ook:Adriana Lima op Pirelli kalender 2015
Lees ook:Hayashi probeert het in Britain’s Got Talent (zie video)
Lees ook:Mel B én Carmen Electra in topless show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>