Weer een seksschandaal rond Berlusconi

Oh oh, die Berlusconi… oude snoeperd! Heel Italië staat weer op zijn kop, omdat de premier weer betrokken zou zijn bij een seksschandaal. Hij zou betaalde seks hebben gehad met een 17-jarig Marokkaans meisje dat ook nog eens illigaal verbleef in het land.

De inmiddels 18-jarige Ruby klapte zelf uit de school nadat ze werd aangehouden wegens haar illegale verblijf en beweert dat zij vorig jaar seks zou hebben gehad met Silvio Berlusconi in diens villa in Arcore. Hij zou haar betaald hebben voor de seks. Ruby was destijds minderjarig en dus kan Berlusconi veroordeeld worden voor seks met een minderjarige. De premier verwijst het verhaal echter naar het rijk der fabelen.

De politie onderzoekt de zaak en uit de eerste resultaten blijkt al dat het verhaal van het meisje rammelt en dat het inderdaad wel eens zou kunnen dat het meisje alles heeft verzonnen om zo aan uitzetting te ontkomen en misschien zelfs geld van Berlusconi te kunnen krijgen.

Lees ook:Vier jaar cel voor Berlusconi
Lees ook:De escortgirl van Silvio Berlusconi
Lees ook:Rake klappen voor Silvio Berlusconi (zie video)
Lees ook:Berlusconi wil een knuffel van Michelle Obama (zie foto)
Lees ook:Ex-vrouw Berlusconi eist 43 miljoen per jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>