Koninklijke familie bezoekt gewonden Apeldoorn


Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, hebben vanochtend en vanmiddag gewonden van het drama, dat afgelopen donderdag in Apeldoorn plaatsvond, bezocht. Er werd gesproken met slachtoffers en hun familieleden in ziekenhuizen in Zwolle, Utrecht, Amersfoort, Tilburg en Arnhem. Dit heeft de Rijksvoorlichtingsdienst zojuist laten weten.

De koningin ging op bezoek in de Isala Klinieken in Zwolle. Prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven bezochten het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Willem-Alexander en Máxima hebben slachtoffers opgezocht in klinieken in Tilburg, Utrecht en Amersfoort. Bij de aanslag kwamen zeven mensen, inclusief dader Karst Tates uit Huissen, om het leven. Acht mensen liggen nog in ziekenhuizen. Twee van hen liggen nog in kritieke toestand.

Uit sectie blijkt dat dader Karst Tates geen alcohol in zijn bloed had. Wel werden sporen van Cannabis aangetroffen, maar dit hoeft niet persé die dag genuttigd te zijn daar deze sporen langer in het lichaam aanwezig blijven.

Lees ook:Karst Tates wilde wraak nemen
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima bezoeken onheilsplek Apeldoorn
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Dader Karst Tates overleden
Lees ook:Werd dader Apeldoorn neergeschoten tijdens rit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>