Prins Albert van Monaco gaat trouwen

Prince Albert II of Monaco and Charlene Wittstock arriving to the Storkyrkan cathedral for the wedding of Crown Princess Victoria of Sweden and Daniel Westling in Stockholm, Sweden on June 19, 2010. Photo by Mousse-Nebinger-Orban/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom

Hij leek de eeuwige vrijgezel, maar nu blijkt dat Prins Albert van Monaco zich toch serieus gaat binden. Woensdagochtend heeft Monaco de verloving aangekondigdvan Prins Albert (52) en zijn vriendin de Zuid-Afrikaanse Charlene Wittstock (32), een voormalig zwemster.

Volgens de officiële verklaring van het paleis hebben de twee zich, na een relatie van vier jaar, op woensdagochtend 23 juni verloofd. Een huwelijksdatum is nog niet bekend gemaakt. Dat de relatie van Albert serieus was, bleek wel tijdens het huwelijk van de Zweedse Prinses Victoria. Daarbij verscheen Albert met Charlene aan zijn zijde. Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi, zoals de prins voluit heet, is sinds 6 april 2005 regerend vorst van Monaco.

Prins Albert trouwde nooit, maar heeft wel twee buitenechtelijke kinderen. In 2005 erkende hij zijn op 24 augustus 2003 geboren zoon Alexandre Eric Stephane Coste, die als moeder de Française van Togolese afkomst Nicole Tossoukpe heeft. De vorst bekende in 2006 ook nog een dochter te hebben, Jazmin Grace Grimaldi (geb. 4 maart 1992), die hij ook erkende. De moeder van Jazmin is Tamara Rotolo. Als buitenechtelijke kinderen zijn ze allebei niet troongerechtigd.

Lees ook:Charlene zegt ‘Ja’ tegen Prins Albert (zie video!)
Lees ook:Prins Albert trouwt volgend jaar zomer
Lees ook:‘Prins Bernhard heeft nog een buitenechtelijke dochter’
Lees ook:Video: Geheime dochter Prins Bernhard spijt van onthulling
Lees ook:Video: kerkelijk huwelijk Prins Albert en Charlene

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Prins Albert van Monaco gaat trouwen

  1. Pingback: jazmin grace grimaldi | TrendyTwits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>