Glamourcam: zie de celebs bij de Rembrandt Awards!


De verfilming van Jan Terlouws boek ‘Oorlogswinter’ heeft drie Rembrandt Awards gewonnen. Maandag werden de prijzen uitgereikt in club Escape in de hoofdstad. De film won een beeldje voor beste Nederlandse film, beste acteur en actrice.

Debutant Martijn Lakemeier speelde de hoofdrol in de film met als tegenspeelster soapie Melody Klaver. Beiden namen een beeldje mee naar huis. Ilse DeLange won een Rembrandt Award voor haar lied ‘Miracle’ dat als beste filmsong werd beoordeeld. Ook ‘Mamma Mia’, ‘Alles is Liefde’ en Heath Ledger wonnen een beeld.

Actrice Willeke van Ammelrooy is geëerd met een ere-Rembrandt voor haar gehele oeuvre. De Vreelandse speelde in ruim veertig jaar in tientallen films, won twee keer een Gouden Kalf en regisseert ook. Vorig jaar speelde ze in de film ‘Bride Flight’.


Theo Maassen nam bij wijze van grap de award voor de film ‘Alles is liefde’ in ontvangst. De cabaretier kwam als een van de weinige ‘Bekende Nederlanders’ niet in de film voor, maar wilde ondanks dat toch graag de awards in ontvangst nemen.

Uiteraard was ‘onze’ Glamourcam fotograaf Jim Hoogendorp aanwezig, zie hieronder het fotoverslag!

Foto’s: Jim Hoogendorp – www.persfotobureau.com

Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards
Lees ook:Patricia Paay comeback van het jaar
Lees ook:Angelina Jolie in lesbische erotische film!
Lees ook:‘Golden Girl’ Bea Arthur overleden
Lees ook:Sterren pakken uit tijdens Musical Awards Gala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>