Cristiano Ronaldo weer samen met Paris

Cristiano Ronaldo en Paris Hilton schijnen het wel heel goed met elkaar te kunnen vinden. Ze zagen elkaar voor de tweede keer in 24 uur. De 28-jarige Paris nodigde de voetballer namelijk de avond na hun zoenpartij in een club uit voor een privé-feestje bij haar thuis in Beverly Hills.

De avond ervoor had het tweetal een feestje gevierd op de dure transfer van de 24-jarige Ronaldo van Manchester naar Real Madrid. In de My House Club in Hollywood werden ze innig zoenend gesignaleerd en dat terwijl de rijke erfgename pas twee dagen ervoor haar relatie met Doug Reinhardt had beeindigd. Na hun uitspatting in de nachtclub ging het stel gezamenlijk naar het huis van zus Nicky. Daar bleef Ronaldo tot in de vroege uurtjes. Hij verliet het huis pas om 5 uur in de ochtend.

Ronaldo bezocht Paris de tweede avond iets na middernacht. Hij bleef echter niet heel lang, want hij verliet het huis al na ongeveer een uur. Hij had waarschijnlijk al andere afspraken, want hij vierde daarna een feestje met vijf vrienden bij het zwembad van het hotel waar hij verblijft. Er gingen maar liefst vier dure grote flessen champagne doorheen.

Er gaan geruchten dat Paris haar relatie met Doug Reinhardt verbrak toen ze hem betrapte met beauty queen Kendhal Beal. Maar een woordvoerder van Paris liet weten dat Kendhal niets te maken heeft met de split tussen Doug en Paris.

Lees ook Rene’s Column over Ronaldo: Wat te doen met 94 miljoen?

Lees ook:Paris Hilton is geil (zie foto’s!)
Lees ook:Paris Hilton date ex-vriend Jason Shaw
Lees ook:Paris Hilton weer single!
Lees ook:Cristiano Ronaldo had sex met minstens 80.000 vrouwen
Lees ook:Cristiano Ronaldo verliest geld door transfer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>