BN’ers trotseerden de Alpe d’Huez

Naast vele onbekende Nederlanders, die vandaag de Alpe d’Huez trotseerden tijdens de Alpe d’HuZes, waren er ook een aantal Bekende Nederlanders die probeerden om zes maal die berg op de fiets te beklimmen. Onder meer Frits Barend, musicalster René van Kooten, Nicolien Sauerbreij, Sebastiaan Labrie, Bas Muijs, Sander Janson en Johnny Rep fietsten de beruchte berg op om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

De deelnemers stapten vanmorgen om half 5 op de fiets. Frits Barend stapte na twee maal de berg op gereden te zijn af. Zijn doel was hiermee wel bereikt, want hij wilde minstens één maal de berg op. René van Kooten fietste de zes beklimmingen wel uit. Hij haalde met zijn Alpe d’HuZes actie 7500 euro op. Hoe de andere BN’ers het er vanaf brachten, is niet bekend. In totaal deden 4.100 wielrenners en 200 hardlopers vandaag mee om voor het KWF in totaal dik 20 miljoen Euro bij elkaar te fietsen/lopen namens de stichting Alpe D’Huzes.

Lees ook:Guido Weijers fietst Alpe d’HuZes tegen kanker
Lees ook:Pieter Storms eist 2,5 miljoen euro
Lees ook:Lintjes voor onder andere Angela Groothuizen en Cor Bakker
Lees ook:Stoel Yves Saint Laurent levert 22 miljoen op
Lees ook:En de mol in ‘Wie is de Mol’ is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>