Frankie say… I am back!


Dit is toch wel de meest verrassende comeback van dit jaar. Frankie goes to Hollywood is terug! De afgelopen 22 jaar wilde Holly Johnson niets meer te maken hebben met zijn voormalige band, maar dank zij een commercial komt Frankie goes to Hollywood nu toch weer terug. De eerste single is een remix van hun oude hit Relax, uiteraard voorzien van sexy clip…

Het nummer Relax werd gebruikt voor een commercial van Virgin Atlantic. Dit bleek de oude schare fans weer aan te wakkeren en een comeback leek geboren. Frankie goes to Hollywood was in de jaren ’80 uitermate populair, ondanks dat ze gebanned werden door de BBC, die de groep obsceen vond. Ze hadden hits met onder andere Relax, Two Tribes en The Power of Love en er werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht van het album Welcome to the Pleasuredome. De groep viel in 1987 uit elkaar. Paul Rutherford, Peter Gill en Jed O’Toole begonnen in 2007 een nieuwe groep onder de naam Forbidden Hollywood.

De groep zal naar verluid onder de naam Frankie verder gaan. Het is niet duidelijk of de oude bandleden ook weer bij de groep betrokken zijn. Begin november komt er een album met hun grootste hit die Frankie say Greatest zal gaan heten. Daarna zal Frankie ook gaan touren door de UK. Zie hieronder de nieuwe clip voor Relax.

Lees ook:Glamrock is back, Duran Duran returns
Lees ook:Comeback voor Tony Mortimer (East 17)
Lees ook:Robbie Williams’ nieuwe single Bodies (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams werkt weer samen met Take That!
Lees ook:‘George Clooney overleden!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>