Adam Curry vertrekt met Micky naar Amerika

Adam Curry zou volgens de berichten naar Amerika vertrekken met zijn nieuwe liefde Micky Hoogendijk. Adam vertrok al eerder naar Amerika, echter toen met Patrica Paay van wie hij nu na 20 jaar huwelijk gaat scheiden. Herinneren we de beelden nog? Niemand minder dan Rene Froger zong toen als afscheid Winter in America samen met Patricia. Zie hieronder de beelden.

Froger kan het liedje nu dus weer uit de kast halen voor Adam en Micky. We vrezen alleen dat Patricia deze keer niet mee zal zingen. En die Winter in America zou wel eens heel koud en eenzaam kunnen worden voor Adam, als we de liefdeshistorie van Micky Hoogendijk zo eens bekijken…

Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Micky Hoogendijk en Adam Curry niet verloofd
Lees ook:‘Adam Curry en Micky Hoogendijk getrouwd’
Lees ook:Adam Curry heeft Micky Hoogendijk ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Micky Hoogendijk bedankt Jan en Yolanthe

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “Adam Curry vertrekt met Micky naar Amerika

  1. annemiek

    MICKY HOOGENDIJK,WAT BEN JIJ EEN GLAD GEMEEN WIJF OM IEMAND ANDERS HAAR MAN AF TE STELEN,JE WIST TOCH DAT ADAM GETROUWD WAS,WAT BEN JIJ EEN LAAG VIES PERSOON,BAH OM VAN TE KOTSEN,JAMMER DAT JE IN HET VERLEDEN NIET BENT OPGEBLAZEN NET ZO ALS DIE SCHOLTE DIE EX VAN JE,ACH MISSCHIEN STORT HET VLIEGTUIG NOG NEER,EN DIE ADAM IS OOK EEN VUILE VIEZERD,DE ENGERD,MET ZIJN LELIJKE KOP,JULLIE ZIJN EEN STELLETJE TUIG.

      /   Reply  / 
    1. paul

      Stel je niet zo aan,je buurman doet het waarschijnlijk ook,en die paay,weet je hoe die de laatste paar keer is weggegaan.

        /   Reply  / 
  2. San

    Joh…kan zij niks aan doen….

    Patries heeft gewoon te hoog gegrepen. Vrouwen worden nog eenmaal niet mooier naarmate ze ouder worden, en laten we wel zijn, zoveel echt zit er niet maar aan Patries….

    En zolang Adam zijn gage betaald…ach…maakt men zich druk om. Weet je hoeveel vrouwen in armoede worden verlaten door hun man??? Nah…dan heeft patries het nog goed hoor…het erger gekund…geen gezeik, allemaal rijk…komt in de beste gezinnen voor….ook in showbizzznizz dus….

      /   Reply  / 
  3. Angel Mulder Auteur

    Micky weet ook wel raad met de botox en fillers spuitjes. Nu al! Zus Yvonne zei het gisteren al zo mooi op televisie “we weten allemaal dat Micky het al jaren wil maken in Amerika, nu denkt ze met Adam de kip met gouden eieren gevonden te hebben” of iets in die strekking. Ik denk niet dat het longlasting zal zijn. Ze kennen elkaar pas 6 weken…

      /   Reply  / 
    1. e.m. nettekoven

      als t geld van micky op is dan komt adam weer terug bij paay slim hoor, adam is te lui om te werken. en hij is kalend.

        /   Reply  / 
  4. San

    Ik denk dat Patries dat ook heeft gedacht. Laten we wel zijn, ze maakte haar stap na Adam toen zij hier uitgescheten was. Veel werk heeft ze op haar oude dag aan Adam te danken…

    Dat Mickey zich nu al vol spuit moet zij weten. Ik vind het wat over Adam zeggen…allemal botox meiden…bang voor echte vrouwen Adam?????

      /   Reply  / 
  5. San

    Waarom wilde Patries Adam dan???

    Sorry hoor, wie is Patricia Paay..wie is Mickey…

    Beiden vrouwen die eens in moeten zien dat ze klaar zijn in schowbizz wereld. Patries is oud, en Mickey heeft “het” gewoon niet…..

    En Adam sjah…das een leuk hulpje;-)

      /   Reply  / 
  6. marcha

    ik vind het een rotstreek van adam.vond micky nooit wat aan ,ik snap dat patrich veel ouder is maar ook erg leuk.vind het vrezelijk zielig patrich echt, en nu gaat adam die micky zo de lucht in prijzen nee man dat is heeeeeel gemeen , zo dat moest ik ff kwijt.ik hoop dat adam gevoel heeft en dan weet dat hij patrich heel veel pijn heeft gedaan gr marcha

      /   Reply  / 
  7. Hans

    Vraag maar eens aan Rob Scholte hoe Micky werkelijk in elkaar steekt. Ze ziet er in ieder geval niet uit met haar versteende chagerijnige kop. Als de verliefdheid over is, zijn de rapen gaar voor Adam. Voor Adam’s dochter is het allemaal verschrikkelijk.

      /   Reply  / 
  8. Ook San

    Jeetje, San………..het zit je wel hoog he?
    21/5 + 2/6 reageren, hmm waarom vraag ik me af?

    Aan wie heb je nu zo’n hekel dat je je kostbare tijd zit te verspillen:
    a) de situatie (heb je die zelf meegemaakt)
    b) ben je nog zo’n puppy dat alles boven de 40
    oud is en afgebrand mag worden?
    Dat gaat wat worden als jezelf boven de 40
    komt? Dan spreken anderen nl op dezelfde
    manier over JOU! Lekker respectvol.
    c) of gewoon jaloers?

      /   Reply  / 
    1. San

      40 gepasseerd. En ik blijf bij mijn mening. Heb een gebroken been, dus inderdaad weinig te doen;-).

      Jaloers op haar geld soms wel, op haar vol gespoten niets zeggende gezicht…absoluut niet.

        /   Reply  / 
  9. Benno

    Dacht het niet, ik heb ze gisteren (07-06-2009)beide ontmoet in Stinson (USA), tijdens mijn vakantie aan de West kust van Amerika. Kwamen naast mij zitten in een restaurant. Hebben samen even geklest. Foto gemaakt door Micky van Adam en mij. Een (mooie) foto overigens die ik niet zal verspreiden, afspraak met Micky en Adam en daar houd ik mij aan. Kwamen heel verliefd over en daar is niks mis mee. Ook ik vind Patricia een mooie meid, maar ook Micky mag er zijn. Dames en heren. Veroordel niemand op zijn of haar gedrag. Respecteer iemand zijn gevoelens. Adam en Micky kwamen beide zeer gelukkig over. Menselijke gevoelens komen in iedere laag van de bevolking voor. Gun hun het geluk!!!!!!!!!! En voor Adam heeft het sigaretje gesmaakt!!

      /   Reply  / 
  10. maria

    Micky heeft niemand afgepakt,wat een kortzichtigheid zeg als Adam niet op die Patricia uit gekeken was ( wat ik heel goed kan begrijpen ,oud wijfie gewoon ) was die niet op een andere vrouw gevallen.Laat Micky er buiten ,laat ze genieten van haar verliefdheid en Adam ook,leuk stel ze passen goed bijelkaar!!!
    En o,ja was het niet die Patricia die de benen nam in een huwelijk voor Adam en der man in de steek liet omdat ze zo verliefd was op Adam en Adam op haar!:)tja,boontje komt op zijn loontje .

      /   Reply  / 
  11. Clazina

    Annemiek..weet je wel wat je neerschrijft..volgens mij ben je niet helemaal goed bij je hoofd!!!!

      /   Reply  / 
    1. karin

      Maar jij wel he gezien je commentaren op het ander blogbericht ???? You’r adam-minded en schijnbaar niet meer in staat om objectief een oordeel te geven anders moet je je eigen taalgebruik daar even checken.

        /   Reply  / 
  12. Clazina

    Een leuk stel samen..dam en Micky Curry..

      /   Reply  / 
  13. San

    En ondertussen zijn ze zowat weer bij elkaar…..

    Mijn vriendin gaat scheiden…veel erger dan dit nikszeggende BOTOXstel…..er is honger in Nederland..veel erger dan het gezeur van Patries….

    Tis over en uit….het vergt gewoon heel veel…een kerel tevreden houden die 20 jaar jonger is. Daarbij dat hooghartige van Patries…say nu more please…..met haar Amerika gedoe…

    Zielig voor haar dochter? Waarom? weet je hoeveel kindje nederland kent met gescheiden ouders?? Dat bedoel ik maar…..waarom is het voor hun zieliger als voor de rest???

    Daarom…:-)

      /   Reply  / 
    1. Layla

      Ik denk dat jou reactie ook iets anders was geweest als bijvoorbeeld de ex van je vriendin in het openbaar “uit de school” geklapt had. Wie heeft het erover dat het voor hun zieliger is dan voor een gemiddeld iemand alleen zij hebben wel het nadeel dat alles breeduit in hun leven geëtaleerd wordt: gewild of ongewild.

        /   Reply  / 
      1. San

        Precies!!!!

        Waarom zou Patries zieliger zijn als ieder ander die in de steek wordt gelaten? waarom is hun dochter van zowat 18 zielig???????

        Er zijn kinderen die het veel erger hebben. Dit is gewoon een walgelijk luxe probleem!

          /   Reply  / 
        1. Layla

          Mijns inziens kun je hier niet praten over een walgelijk luxe probleem. En jij moet misschien iets beter leren lezen. Want in mijn commentaar heb ik het er niet over dat hun per definitie zieliger zijn als een ieder ander. Voor iedereen is het niet fijn om op deze manier behandeld te worden zonder respect; ook voor hun dus niet. Maar het is totaal buiten proporties om de “vuile was” van hun huwelijk door de nieuwe relatie in de pers te laten uitbrengen.

            /   Reply  / 
  14. Clazina

    Patries mag blij zijn dat ze steeds in de aandacht komt..want daar is ze op uit..dat verdient toch lekker? maakt niets uit..wat voor nieuws het is..ALS het maar nieuws is!!!

      /   Reply  / 
    1. Layla

      Volgens mij is zij niet diegene die steeds de publiciteit zoekt. Adam en zijn omhooggevallen huppeltroela zag ik tot nu toe steeds overal interviews geven om hun walgelijk opgezet spel onder de neus van iedereen die het maar horen, zien of lezen wil, wil wrijven. Een ieder die hier begrip voor heeft is voor mij net zo laag bij de grond. En hier bedoel ik: wie de schoen past trekken hem aan !

        /   Reply  / 
      1. San

        Daar heb ik geen begrip voor…

        Evenals het omhooggevallen luxe probleem wat hier besproken wordt van wat showbis mensen……….

          /   Reply  / 
  15. christel

    Ik vind het knap dat Adam zich eindelijk los heeft durven maken van patricia!!!Het was een sluipend gif zonder dat hij er erg in had!!!Heb haar op feestjes meegemaakt,jammer er is gewoon niks naturel meer aan,allemaal fake!!!En Adam,ja die draaide maar mee in haar mallemolen,buiten dat het hem handenvol geld heeft gekost moest hij zelfs naar cameras lachen zoals zij het voordeed!!!Waar was zij in godsnaam mee bezig???Laat iedereen in zijn waarde en dat heeft Adam eindelijk beseft.Moest dit toch even kwijt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>