Niet Ibrahimovic, maar miljonair Zarka is nieuwe liefde Sylvie

Sylvie Meis heeft inderdaad een nieuwe liefde. Dit zou echter niet voetballer Zlatan Ibrahimovic zijn, zoals eerder werd beweerd, maar de Franse miljonair Guillaume Zarka. Dit meldt de Duitse krant Bild vandaag, die tevens de eerste foto’s heeft van het verliefde stel.

Het lijkt er op dat Sylvie haar leven dus al lang weer heeft opgepakt met deze 33-jarige steenrijke zakenman. Terwijl ex Rafael van der Vaart zijn geluk lijkt te hebben gevonden bij Sabia Bouhlarouz. Sylvie en Guillaume zouden elkaar hebben leren kennen in Parijs. Hij stamt uit een rijke familie en is eigenaar van het IT-bedrijf GZ Com.

Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sylvie, Rafael, Sabia én Zlatan; de geruchten op een rij
Lees ook:‘Sylvie en Rafael van der Vaart proberen het weer samen’
Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>