Win het album ‘The Rush of Life’ van VanVelzen!

Vorige week is het album 
‘The Rush Of Life’ , het nieuwe album van VanVelzen, verschenen. Na het platina ‘Unwind’ (2007) en het gouden dubbelalbum ‘Take Me In & Hear Me Out’ (2009) is ‘The Rush Of Life’ het derde album van multi-talent VanVelzen. Wij geven deze week een aantal exemplaren weg!

‘Mijn liedjes zijn mijn leven en mijn leven zijn mijn liedjes; ‘The Rush Of Life’ vertelt mijn verhaal!’, aldus Roel van Velzen over z’n nieuwe album. ‘The Rush Of Life’ is VanVelzen’s meest autobiografische album tot nu toe. De populaire zanger blikt op het album terug op zijn ervaringen, zijn relatie, dromen en twijfels. Meer dan ooit laten de liedjes op het album zich lezen als verhalen. Van het ontstaan van zijn liefde voor muziek tot een persoonlijke boodschap aan zijn pasgeboren zoon. 

Muzikaal volgen de nieuwe liedjes de thema’s die VanVelzen bezingt. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan stijlen op het album. Vanuit de oprechte emotie waarmee de songs geschreven zijn, vormt het een spannend en eerlijk geheel. Om dit te onderstrepen zal het album ook op vinyl uitgebracht worden.

Op ‘The Rush Of Life’ werkt VanVelzen samen met producers Sacha Skarbeck, Holger Schwedt en Peter Kvint. Ook toetsenist Simon Gitsels heeft als co producer zijn creatieve bijdrage geleverd. 
 
Vanaf oktober 2012 brengen VanVelzen en zijn band ‘The Rush Of Life’ naar het theater. Kijk voor meer informatie op www.vanvelzenmusic.com.

Wil jij kans maken op deze CD? Geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Op welk gebouw gaf Roel van Velzen onlangs een mini-concert?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. VanVelzen. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 10 mei 2012.

Lees meer over VanVelzen bij onze collega nlpop.blog.nl

Lees ook:Roel van Velzen is vader geworden
Lees ook:Roel van Velzen getrouwd!
Lees ook:Win het album van The Overtones!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de DVD/CD ‘Bring Me Home – Live 2011′ van Sade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>